Afegir o suprimir categories i pestanyes de la safata d'entrada de Gmail

Ordeneu els correus electrònics en diferents pestanyes de la safata d'entrada, com ara Social o Promocions. Així, quan obriu Gmail, no veureu tots els missatges alhora.

Voleu treure més partit de les aplicacions de Google a la feina o al vostre centre educatiu? Registreu-vos per provar Google Workspace sense cost econòmic.

Afegir o suprimir categories

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú i, a continuació, Configuració .
  3. A "Safata d'entrada", toqueu Personalitzacions de la safata d'entrada i, a continuació, Categories de la safata d'entrada.
  4. Afegiu o suprimiu categories.

Moure missatges

Moure un missatge a una categoria nova
  1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Gmail .
  2. Obriu el missatge. (Si no us voleu moure de la safata d'entrada, toqueu la imatge de perfil del remitent.)
  3. A la part superior dreta, toqueu Més 더보기 i després Mou a.
  4. Toqueu una categoria nova.
Fer que els missatges es mostrin a la categoria Principal

Si feu servir el disseny predeterminat de la safata d'entrada, els missatges que marqueu amb una estrella Destaca es mostraran a la categoria Principal, i també a la categoria on estaven.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la safata d'entrada o dins del missatge, toqueu Destaca Destaca.

Canviar les notificacions de cada categoria

Podeu triar diferents notificacions per a cada categoria. Obteniu més informació sobre les notificacions.

Comprovar el nombre de missatges que hi ha a la safata d'entrada

A Gmail, les respostes a un missatge s'agrupen en converses. A la safata d'entrada, veieu el nombre de converses que teniu, però no els missatges.

Seguiu aquests passos per saber quants missatges teniu a la safata d'entrada:

1. A l'ordinador, obriu Gmail. No podeu esbrinar el nombre total de missatges des de l'aplicació Gmail.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració Configuració i després Configuració.
  3. Desplaceu-vos cap avall fins a la secció "Visualització de conversa".
  4. Seleccioneu Desactiva la visualització de conversa.
  5. Feu clic a Desa els canvis, a la part inferior de la pàgina.
  6. Torneu a la safata d'entrada per veure el nombre de missatges que teniu. Sumeu el recompte de totes les seccions o categories, si en teniu més d'una.
  7. Quan acabeu, torneu a la configuració i activeu "Visualització de conversa".

No puc activar les categories de la safata d'entrada

Si teniu més de 250.000 missatges a la safata d'entrada, no en podeu activar les categories.

Per reduir aquest nombre, podeu arxivar o suprimir missatges.