Afegir o suprimir categories i pestanyes de la safata d'entrada de Gmail

Ordeneu els correus electrònics en diferents pestanyes de la safata d'entrada, com ara Social o Promocions. Així, quan obriu Gmail, no veureu tots els missatges alhora.

Voleu treure més partit de les aplicacions de Google a la feina o al vostre centre educatiu? Registreu-vos per provar Google Workspace sense cost econòmic.

Afegir o suprimir categories

Si no veieu cap categoria (com ara Principal o Social) quan toqueu Menú Menú, seguiu aquests passos per mostrar-les:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú Menú.
  3. Toqueu Configuració.
  4. Trieu el vostre compte.
  5. Toqueu Tipus de safata d'entrada.
  6. Seleccioneu Safata d'entrada predeterminada.
  7. Toqueu Categories de la safata d'entrada.
  8. Afegiu o suprimiu categories.

Nota: si només utilitzeu la categoria Principal a l'ordinador, no podreu triar "Categories de la safata d'entrada".

Moure un correu electrònic

Moure un correu electrònic a una categoria nova

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. Obriu un correu electrònic.
  3. Toqueu Mou Mou a. Si no veieu aquesta opció, toqueu Més Més i després Mou a.
  4. Toqueu una categoria nova.

Fer que els correus electrònics es mostrin a Principal

Tots els correus electrònics que marqueu amb una estrella Destaca es mostraran a la categoria Principal, i també a la categoria on estaven.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la safata d'entrada o dins del correu electrònic, feu clic a Destaca Destaca.

Canviar les notificacions de cada categoria

Podeu triar diferents notificacions per a cada categoria. Obteniu més informació sobre les notificacions.

Comprovar el nombre de missatges que hi ha a la safata d'entrada

A Gmail, les respostes a un missatge s'agrupen en converses. A la safata d'entrada, veieu el nombre de converses que teniu, però no els missatges.

Seguiu aquests passos per saber quants missatges teniu a la safata d'entrada:

1. A l'ordinador, obriu Gmail. No podeu esbrinar el nombre total de missatges des de l'aplicació Gmail.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració Configuració i després Configuració.
  3. Desplaceu-vos cap avall fins a la secció "Visualització de conversa".
  4. Seleccioneu Desactiva la visualització de conversa.
  5. Feu clic a Desa els canvis, a la part inferior de la pàgina.
  6. Torneu a la safata d'entrada per veure el nombre de missatges que teniu. Sumeu el recompte de totes les seccions o categories, si en teniu més d'una.
  7. Quan acabeu, torneu a la configuració i activeu "Visualització de conversa".

No puc activar les categories de la safata d'entrada

Si teniu més de 250.000 missatges a la safata d'entrada, no en podeu activar les categories.

Per reduir aquest nombre, podeu arxivar o suprimir missatges.