Afegir o suprimir categories de la safata d'entrada a Gmail

Feu servir les categories de la safata d'entrada per mantenir-la organitzada. Amb les categories de la safata d'entrada, Gmail ordena els vostres correus electrònics en diferents categories automàticament, com ara novetats en mitjans socials o promocions.
Voleu treure més partit de les aplicacions de Google a la feina o al vostre centre educatiu? Registreu-vos per provar Google Workspace sense cost econòmic.

Obtenir informació sobre les categories de la safata d'entrada

Quan activeu el tipus de safata d'entrada "Predeterminada", podeu mostrar-hi una o més categories:

• Principal: correus electrònics de persones que coneixeu i missatges que no es mostren en altres pestanyes.
  • Social: missatges de xarxes socials i de llocs web on es comparteix contingut multimèdia.
  • Promocions: descomptes, ofertes i altres correus electrònics promocionals.
  • Notificacions: confirmacions, notificacions, extractes i recordatoris automatitzats que potser no necessiten atenció immediata.
  • Fòrums: missatges de grups en línia, fòrums de debat i llistes de distribució.
Consell: si teniu més de 250.000 correus electrònics a la safata d'entrada, no podeu activar les categories de la safata d'entrada. Per baixar del límit, suprimiu o arxiveu correus electrònics.

Afegir o suprimir categories de la safata d'entrada

1. A l'ordinador, obriu Gmail.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració Configuració i després Mostra tota la configuració.
  3. A la part superior, feu clic a Safata d'entrada.
  4. A la secció "Tipus de safata d'entrada", seleccioneu Predeterminada.
  5. A la secció "Categories", marqueu la casella que hi ha al costat d'una categoria.
    • Per mostrar els missatges destacats a la categoria "Principal", marqueu la casella que hi ha al costat de "Mostra els destacats també a Principal".
    • Per permetre les promocions principals a la categoria "Promocions", marqueu la casella que hi ha al costat d'"Activa l'agrupació de correus promocionals importants a Promocions".
  6. A la part inferior de la pàgina, feu clic a Desa els canvis.

Consell: si activeu les notificacions de correu nou, només rebreu notificacions sobre els missatges de la categoria "Principal". Obteniu informació sobre com funcionen les notificacions de Gmail.

Desactivar les categories de la safata d'entrada

1. A l'ordinador, obriu Gmail.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració .
  3. Feu clic a Mostra tota la configuració.
  4. A la part superior, feu clic a Safata d'entrada.
  5. A la secció "Tipus de safata d'entrada", desmarqueu una o diverses categories.
  6. Per amagar totes les categories de la safata d'entrada:

Cercar correus electrònics en una categoria

Important: els correus electrònics arxivats no es mostren a les categories de la safata d'entrada. Per trobar els correus electrònics arxivats, aneu a l'etiqueta "Tot el correu" de Gmail.

1. A la part superior, a la barra de cerca, introduïu category:.
  2. Introduïu el nom de la categoria abans del terme de cerca:
    • primary
    • social
    • updates
    • forums
    • reservations
    • purchases

Per exemple, category:social invitació us mostra els correus electrònics de la categoria "Social" que inclouen el terme "invitació".

Consell: tot i que podeu cercar correus electrònics que coincideixin amb les categories "Reserves" o "Compres", no podeu seleccionar-les a la safata d'entrada.

• Reserves: confirmacions de vols i reserves d'hotels i de restaurants.
  • Compres: confirmacions de comandes, enviaments i entregues.

Millorar com Gmail ordena els correus electrònics

Per controlar on va el vostre correu electrònic en una categoria de safata d'entrada, podeu:

Comprovar el nombre de missatges que hi ha a la safata d'entrada

A Gmail, les respostes a un missatge s'agrupen en converses. A la safata d'entrada, trobareu el nombre de converses que teniu, però no els missatges.

Seguiu aquests passos per saber quants missatges teniu a la safata d'entrada:

1. A l'ordinador, obriu Gmail.
    • No podeu esbrinar el nombre total de missatges des de l'aplicació Gmail.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració Configuració.
  3. Feu clic a Mostra tota la configuració.
  4. Desplaceu-vos cap avall fins a la secció "Visualització de conversa".
  5. Desactiveu l'opció Visualització de conversa.
  6. A la part inferior de la pàgina, feu clic a Desa els canvis.
  7. Per veure el nombre de missatges, aneu a la safata d'entrada.
    • Si teniu més d'una secció o categoria, sumeu els recomptes de cadascuna.
  8. Quan acabeu, torneu a la pàgina Configuració.
  9. Activeu l'opció Visualització de conversa.