Legg til eller fjern innbokskategorier og faner i Gmail

Sortér e-postene dine i forskjellige innboksfaner, som Sosialt eller Reklame. Når du åpner Gmail, slipper du å se alle e-postene samtidig.

Vil du få mer ut av Google-appene på jobb eller skole?  Registrer deg for en kostnadsfri prøveperiode på Google Workspace.

Legg til eller fjern kategorier

1. Åpne Gmail-appen på iPad eller iPhone.
  2. Øverst til venstre trykker du på menyen og så Innstillinger .
  3. Under «Innboks» trykker du på Tilpassing av innboks og så Innbokskategorier.
  4. Legg til eller fjern kategorier.

Flytt e-poster

Flytt e-poster til andre kategorier
  1. Åpne Gmail-appen på iPad eller iPhone.
  2. Åpne e-posten. (Hvis du ønsker å bli værende i innboksen, kan du trykke på avsenderens profilbilde.)
  3. Øverst til høyre trykker du på Mer 더보기 etterfulgt av Flytt til.
  4. Trykk på en ny kategori.
Sørg for at e-postene vises i Primær-kategorien

Hvis du bruker standardlayouten for innboksen, vises e-poster du merker med stjerne Stjerne i Primær-kategorien din samt i kategorien de lå i fra før.

1. Åpne Gmail-appen på iPad eller iPhone.
  2. Trykk på stjernen Stjerne i innboksen eller i selve e-posten.

Endre varsler for hver kategori

Du kan velge ulike varsler for hver kategori. Finn ut mer om varsler.

Sjekk antall e-poster i innboksen din

I Gmail grupperes svar på e-poster i såkalte samtaler. I innboksen kan du se hvor mange samtaler du har, men ikke det totale antallet e-poster.

Følg disse trinnene for å se hvor mange e-poster du har i innboksen:

1. Åpne Gmail på datamaskinen din. Du kan ikke bruke Gmail-appen til å finne det totale antallet e-poster.
  2. Øverst til høyre klikker du på Innstillinger Innstillinger etterfulgt av Innstillinger.
  3. Rull ned til «Samtalevisning».
  4. Velg Samtalevisning av.
  5. Klikk på Lagre endringer nederst på siden.
  6. Gå tilbake til innboksen for se hvor mange e-poster du har. Hvis du har flere deler eller kategorier, må du legge sammen alle tallene.
  7. Når du er ferdig, går du tilbake til innstillingene og slår på «Samtalevisning».

Jeg kan ikke slå på innbokskategorier

Hvis du har mer enn 250 000 e-poster i innboksen, kan du ikke slå på innbokskategorier.

Du må arkivere eller slette e-poster for å komme under denne grensen.