Åbn og download vedhæftede filer i Gmail

Når du modtager en mail med en vedhæftet fil, kan du downloade den vedhæftede fil på din enhed.

Vil du have mere ud af Google-apps på arbejdet eller i skolen?  Tilmeld dig en prøveperiode på Google Workspace uden beregning.

Download vedhæftede filer

Gem i telefonens billedgalleri

Download et vedhæftet billede

1. Sørg for, at du har downloadet Gmail-appen.
  2. Åbn Gmail-appen på din iPhone eller iPad.
  3. Åbn mailen.
  4. Tryk på det vedhæftede billede for at åbne det.
  5. Tryk på det vedhæftede billede igen.
  6. Tryk på Del Del øverst til højre.
  7. Tryk på Gem billede.

Jeg kan ikke downloade billedet

Billeder, der er i selve meddelelsen, kan ikke gemmes i dit billedgalleri. Billedet skal være en vedhæftet fil, for at du kan gemme det.

Jeg kan ikke gemme mit billede

Dine billeder fra Gmail bliver muligvis ikke gemt i dit billedgalleri, hvis du ikke har givet Gmail adgang til dine billeder. Sådan løser du problemet:

1. Åbn appen Indstillinger på enheden.
  2. Tryk på Privatliv og derefter Fotos.
  3. Aktivér Gmail.
Gem i Google Drev
  1. Sørg for, at du har downloadet Gmail-appen.
  2. Åbn Gmail-appen på din iPhone eller iPad.
  3. Åbn mailen.
  4. Tryk på det vedhæftede billede for at åbne det.
  5. Tryk på Gem i Drev Føj til Mit drev øverst til højre.
  6. Når mailen er gemt, vises meddelelsen "Gemt i Drev" på skærmen.

Få flere oplysninger om mistænkelige vedhæftede filer

For at beskytte din konto mod potentielle vira og skadelig software underretter Gmail dig om mistænkelige vedhæftede filer i mailen. En vedhæftet fil kan være mistænkelig, fordi:

• Den vedhæftede fil tillader ikke-verificerede scripts: Vi ikke kan bekræfte, at det er sikkert at åbne de vedhæftede filer. Hvis du åbner de vedhæftede filer, risikerer du, at der køres skadelig software på din computer eller enhed.
  • Den vedhæftede fil er krypteret: Visse vedhæftede filer, f.eks. dokumenter, som kræver en adgangskode for at åbne, er krypteret og kan ikke scannes for vira.
  • Den vedhæftede fil inkluderer (.eml): Selvom vi tjekker meddelelsen og vedhæftede .eml-filer for spam og vira, kan vi ikke bekræfte, at afsenderen i .eml-filer rent faktisk har sendt de pågældende mails. Få flere oplysninger om godkendelse.

Hvis mailen ser mistænkelig ud, skal du undlade at svare på den og downloade den vedhæftede fil. Du kan:

Hvis mailen er fra nogen, du kender og stoler på, kan du se bort fra advarslen.