Åbn og download vedhæftede filer i Gmail

Når du får en mail med vedhæftede filer, kan du downloade en kopi af den vedhæftede fil på din enhed.

Valgmuligheder for download

Download en vedhæftet fil til din computer
  1. Åbn Gmail.
  2. Åbn en e-mail.
  3. Hold markøren over miniaturen, og klik derefter på Download Download.

Browseren gemmer vedhæftede filer, du har downloadet, i en downloadmappe. Tjek din browsers indstillinger for at se, hvor du kan finde dine downloads. Hvis du bruger Google Chrome, kan du få flere oplysninger om download af en fil i Chrome.

Download til Google Drev

Bemærk! Nogle vedhæftede filer kan ses eller deles, men kan ikke gemmes i Google Drev.

1. Åbn Gmail.
  2. Åbn en e-mail.
  3. Hold markøren over miniaturen, og klik derefter på Gem i Drev Gem i Drev.

Du kan se alle de filer, du har downloadet, i Google Drev.

Download et billede i en e-mail

Nogle billeder sendes i en e-mail og ikke som vedhæftede filer.

Her er et par måder, du kan gemme billeder i e-mailbeskeder på:

Medtag vedhæftede filer, når du besvarer eller videresender

Vedhæftede filer medtages, når du videresender en meddelelse, men er ikke automatisk medtaget, når du besvarer en meddelelse.

Sådan inkluderer du de oprindelige vedhæftede filer, når du besvarer:

1. Klik på pil ned Pil ned nederst i svarfeltet.
  2. Klik på Inkluder de oprindelige filer.

Hvis du vil fjerne de oprindelige vedhæftede filer, når du besvarer e-mailbeskeden, kan du klikke på Fjern til højre for den vedhæftede fil.

Vedhæftede filer kan ikke åbnes eller downloades

Hvis vedhæftede filer ikke kan uploades eller downloades, så prøv disse trin i nedennævnte rækkefølge:

1. Kontrollér, at du bruger en understøttet browser.
  2. Prøv at deaktivere udvidelser, du har på browseren, én ad gangen.
  3. Ryd browserens cache og cookies.
  4. Prøv at åbne Gmail med prøvefunktioner deaktiveret på denne side https://mail.google.com/mail/u/0/?labs=0. Hvis dette løser problemet, kan du prøve at aktivere prøvefunktionerne en ad gangen.

Jeg får en advarselsmeddelelse

Vedhæftede filer tillader ubekræftede scripts

Hvad denne advarsel betyder

Vi ikke kan bekræfte, at det er sikkert at åbne de vedhæftede filer. Hvis du åbner de vedhæftede filer, risikerer du, at skadelig software begynder at køre på din computer eller enhed.

Sådan gør du, hvis du ser denne advarsel

Hvis mailen ser mistænkelig ud, skal du undlade at svare på den eller downloade den vedhæftede fil. Du kan rapportere den som spam eller phishing.

Hvis mailen er fra nogen, du kender og stoler på, kan du se bort fra advarslen.

De vedhæftede filer kan ikke scannes for virus

Hvad denne advarsel betyder

Nogle vedhæftede filer, f.eks. dokumenter, der kun kan åbnes med en adgangskode, er krypteret og kan ikke scannes for virus.

Sådan gør du, hvis du ser denne advarsel

Hvis mailen ser mistænkelig ud, skal du undlade at svare på den eller downloade den vedhæftede fil. Du kan rapportere den som spam eller phishing.

Hvis mailen er fra nogen, du kender og stoler på, kan du se bort fra advarslen.