Åpne og last ned vedlegg i Gmail

Når du får e-poster med vedlegg, kan du laste ned kopier av vedleggene til enheten din.

Last ned vedlegg

Lagre i telefonens bildegalleri

Last ned bildevedlegg

1. Sjekk at du har lastet ned Gmail-appen.
  2. Åpne Gmail-appen Gmail på iPhone eller iPad.
  3. Åpne den aktuelle e-posten.
  4. Trykk på vedlegget for å åpne det.
  5. Trykk på vedlegget igjen.
  6. Trykk på Del Del øverst til høyre.
  7. Trykk på Lagre bilde.

Jeg kan ikke laste ned bildet

Bilder som er integrert i en e-post, kan ikke lagres i bildegalleriet ditt. Bildet må være et vedlegg for at du skal kunne lagre det.

Jeg får ikke lagret bildene mine

Det kan hende at bilder ikke lagres i bildegalleriet ditt før du gir Gmail tilgang til dem. Sånn løser du dette:

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Personvern og så Bilder.
  3. Slå på Gmail.
Lagre i Google Disk
  1. Sjekk at du har lastet ned Gmail-appen.
  2. Åpne Gmail-appen Gmail på iPhone eller iPad.
  3. Åpne den aktuelle e-posten.
  4. Trykk på vedlegget for å åpne det.
  5. Trykk på Lagre i Disk Legg til i Min disk øverst til høyre.
  6. Når e-posten er lagret, kan du se «Lagret i Disk» på skjermen.

Jeg får en advarsel

Vedlegget tillater ubekreftede skript

Hva betyr denne advarselen?

Vi kan ikke bekrefte at det er trygt å åpne vedleggene i e-posten. Hvis du åpner vedleggene, er det fare for at skadelig programvare kan begynne å kjøre på datamaskinen eller enheten din.

Hva gjør jeg hvis jeg ser denne advarselen?

Hvis e-posten ser mistenkelig ut, må du ikke svare og ikke laste ned vedlegget. Du kan rapportere den som søppelpost eller nettfisking.

Hvis e-posten er fra noen du kjenner og stoler på, kan du ignorere advarselen.

Varsel om «Kryptert vedlegg»

Hva betyr denne advarselen?

Enkelte vedlegg, for eksempel dokumenter du må angi passord for å åpne, er kryptert og kan ikke skannes for virus.

Hva gjør jeg hvis jeg ser denne advarselen?

Hvis e-posten ser mistenkelig ut, må du ikke svare og ikke laste ned vedlegget. Du kan rapportere den som søppelpost eller nettfisking.

Hvis e-posten er fra noen du kjenner og stoler på, kan du ignorere advarselen.

Denne e-posten er ikke autentisert

Hva betyr denne advarselen?

E-posten har e-post vedlagt (.eml). Selv om vi har sjekket e-posten og .eml-vedleggene for søppelpost og virus, kan vi ikke bekrefte at avsenderen som vises i .eml-filene, faktisk sendte disse e-postene. Finn ut mer om autentisering.

Hva gjør jeg hvis jeg ser denne advarselen?

Hvis e-posten ser mistenkelig ut, må du ikke åpne de vedlagte e-postene. Du kan rapportere den som søppelpost eller nettfisking.

Hvis e-posten er fra noen du kjenner og stoler på, kan du ignorere advarselen.