Åpne og last ned vedlegg i Gmail

Når du får e-poster med vedlegg, kan du laste ned kopier av vedleggene til enheten din.

Last ned et vedlegg

1. Åpne Gmail-appen på Android-enheten din.
  2. Åpne den aktuelle e-posten.
  3. Trykk på Last ned Last ned.

Last ned bilder inne i e-poster

1. Hvis et bilde er sendt inne i en e-post i stedet for som vedlegg, åpner du Gmail-appen på Android-enheten din.
  2. Åpne den aktuelle e-posten.
  3. Trykk og hold på bildet.
  4. Trykk på Se bilde.
  5. Trykk på bildet.
  6. Trykk på Mer Mer øverst til høyre.
  7. Trykk på Lagre.

Lagre i Google Disk

1. Åpne Gmail-appen på Android-enheten din.
  2. Åpne den aktuelle e-posten.
  3. Trykk på Lagre i Disk.Lagre i Disk
  4. Når e-posten er lagret, ser du «Lagret i Disk» på skjermen.

Løs problemer med vedlegg

Når du prøver å laste ned et vedlegg, kan det hende du får feilmeldinger som:

• «Vedlegget tillater ubekreftede skript»: Vi kan ikke bekrefte at det er trygt å åpne vedlegget. Hvis du åpner vedleggene, finnes det en sjanse for at skadelig programvare kjøres på datamaskinen eller enheten din.
  • «Kryptert vedlegg»: Noen vedlegg, som dokumenter som krever passord når de åpnes, har kryptering og kan ikke skannes for virus.
  • «Autentisiteten til denne meldingen kan ikke bekreftes»: E-posten inneholder vedlagte e-poster som .eml-filer. Vi har sjekket meldingsvedleggene for nettsøppel og virus, men vi kan ikke bekrefte at avsenderen som vises i .eml-filene, faktisk sendte e-postene.

Løs feilmeldinger

• Hvis du får en feilmelding og e-posten ser mistenkelig ut, må du ikke åpne de vedlagte e-postene. Du kan rapportere den som søppelpost eller nettfisking.
  • Hvis e-posten er fra noen du kjenner og stoler på, kan du ignorere advarselen.

Jeg får en advarsel

Vedlegget tillater ubekreftede skript

Hva betyr denne advarselen?

Vi kan ikke bekrefte at det er trygt å åpne vedleggene i e-posten. Hvis du åpner vedleggene, er det fare for at skadelig programvare kan begynne å kjøre på datamaskinen eller enheten din.

Hva gjør jeg hvis jeg ser denne advarselen?

Hvis e-posten ser mistenkelig ut, må du ikke svare og ikke laste ned vedlegget. Du kan rapportere den som søppelpost eller nettfisking.

Hvis e-posten er fra noen du kjenner og stoler på, kan du ignorere advarselen.

Varsel om «Kryptert vedlegg»

Hva betyr denne advarselen?

Enkelte vedlegg, for eksempel dokumenter du må angi passord for å åpne, er kryptert og kan ikke skannes for virus.

Hva gjør jeg hvis jeg ser denne advarselen?

Hvis e-posten ser mistenkelig ut, må du ikke svare og ikke laste ned vedlegget. Du kan rapportere den som søppelpost eller nettfisking.

Hvis e-posten er fra noen du kjenner og stoler på, kan du ignorere advarselen.

Denne e-posten er ikke autentisert

Hva betyr denne advarselen?

E-posten har e-post vedlagt (.eml). Selv om vi har sjekket e-posten og .eml-vedleggene for søppelpost og virus, kan vi ikke bekrefte at avsenderen som vises i .eml-filene, faktisk sendte disse e-postene. Finn ut mer om autentisering.

Hva gjør jeg hvis jeg ser denne advarselen?

Hvis e-posten ser mistenkelig ut, må du ikke åpne de vedlagte e-postene. Du kan rapportere den som søppelpost eller nettfisking.

Hvis e-posten er fra noen du kjenner og stoler på, kan du ignorere advarselen.