Åpne og last ned vedlegg i Gmail

Når du får e-poster med vedlegg, kan du laste ned kopier av vedleggene til enheten din.

Last ned vedlegg

Lagre på telefonen eller nettbrettet

Last ned et vedlegg

1. Åpne Gmail-appen Gmail på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Åpne den aktuelle e-posten.
  3. Trykk på Last ned Last ned.

Last ned bilder inni e-poster

Noen bilder sendes inni e-postmeldinger og ikke som vedlegg. Sånn gjør du hvis bildet er inni e-posten:

1. Åpne Gmail-appen Gmail på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Åpne den aktuelle e-posten.
  3. Trykk og hold på bildet.
  4. Trykk på Se bilde.
  5. Trykk på bildet.
  6. Trykk på Mer Mer øverst til høyre.
  7. Trykk på Lagre.
Lagre i Google Disk
  1. Åpne Gmail-appen Gmail på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Åpne den aktuelle e-posten.
  3. Trykk på Lagre i Disk Lagre i Disk.
  4. Når e-posten er lagret, kan du se «Lagret i Disk» på skjermen.

Jeg får en advarsel

Vedlegget tillater ubekreftede skript

Hva betyr denne advarselen?

Vi kan ikke bekrefte at det er trygt å åpne vedleggene i e-posten. Hvis du åpner vedleggene, er det fare for at skadelig programvare kan begynne å kjøre på datamaskinen eller enheten din.

Hva gjør jeg hvis jeg ser denne advarselen?

Hvis e-posten ser mistenkelig ut, må du ikke svare og ikke laste ned vedlegget. Du kan rapportere den som søppelpost eller nettfisking.

Hvis e-posten er fra noen du kjenner og stoler på, kan du ignorere advarselen.

Varsel om «Kryptert vedlegg»

Hva betyr denne advarselen?

Enkelte vedlegg, for eksempel dokumenter du må angi passord for å åpne, er kryptert og kan ikke skannes for virus.

Hva gjør jeg hvis jeg ser denne advarselen?

Hvis e-posten ser mistenkelig ut, må du ikke svare og ikke laste ned vedlegget. Du kan rapportere den som søppelpost eller nettfisking.

Hvis e-posten er fra noen du kjenner og stoler på, kan du ignorere advarselen.

Denne e-posten er ikke autentisert

Hva betyr denne advarselen?

E-posten har e-post vedlagt (.eml). Selv om vi har sjekket e-posten og .eml-vedleggene for søppelpost og virus, kan vi ikke bekrefte at avsenderen som vises i .eml-filene, faktisk sendte disse e-postene. Finn ut mer om autentisering.

Hva gjør jeg hvis jeg ser denne advarselen?

Hvis e-posten ser mistenkelig ut, må du ikke åpne de vedlagte e-postene. Du kan rapportere den som søppelpost eller nettfisking.

Hvis e-posten er fra noen du kjenner og stoler på, kan du ignorere advarselen.