Åpne og last ned vedlegg i Gmail

Når du får en e-post med et vedlegg, kan du laste ned vedlegget til enheten din.

Vil du få mer ut av Google-appene på jobb eller skole?  Registrer deg for en kostnadsfri prøveperiode på Google Workspace.

Last ned et vedlegg

1. Åpne Gmail-appen på Android-enheten din.
  2. Åpne den aktuelle e-posten.
  3. Trykk på Last ned .

Last ned bilder inni e-poster

1. Hvis et bilde er sendt inne i en e-post i stedet for som vedlegg, åpner du Gmail-appen på Android-enheten din.
  2. Åpne den aktuelle e-posten.
  3. Trykk og hold på bildet.
  4. Trykk på Se bilde.
  5. Trykk på bildet.
  6. Trykk på Mer Mer øverst til høyre.
  7. Trykk på Lagre.
Lagre i Google Disk
  1. Åpne Gmail-appen på Android-enheten din.
  2. Åpne den aktuelle e-posten.
  3. Trykk på Lagre i Disk.Lagre i Disk
  4. Når e-posten er lagret, kan du se «Lagret i Disk» på skjermen.

Finn ut mer om mistenkelige vedlegg

Gmail varsler deg om mistenkelige vedlegg i e-poster for å beskytte kontoen mot potensielle virus og skadelig programvare. Et vedlegg kan være mistenkelig fordi

• Vedlegget tillater ubekreftede skript: Vi kan ikke bekrefte at e-postvedleggene er trygge å åpne. Hvis du åpner vedleggene, er det fare for at skadelig programvare kan kjøre på datamaskinen eller enheten din.
  • Vedlegget er kryptert: Noen vedlegg, for eksempel dokumenter som krever passord for å åpnes, er kryptert og kan ikke skannes for virus.
  • Vedlegget inneholder e-poster (.eml): Mens vi sjekker e-posten og .eml-vedleggene for søppelpost og virus, kan vi ikke bekrefte at avsenderen i .eml-filene faktisk sendte e-postene. Finn ut mer om autentisering.

Hvis e-posten ser mistenkelig ut, må du ikke svare og ikke laste ned vedlegget. Du kan

Hvis e-posten er fra noen du kjenner og stoler på, kan du ignorere advarselen.

Relaterte ressurser