Åbn og download vedhæftede filer i Gmail

Når du får en mail med vedhæftede filer, kan du downloade en kopi af den vedhæftede fil på din enhed.

Download en vedhæftet fil

1. Åbn Gmail-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Åbn mailen.
  3. Tryk på Download Download.

Download et billede i en mail

1. Hvis et billede er en del af selve mailens brødtekst og ikke er tilføjet som en vedhæftet fil, skal du åbne Gmail-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Åbn mailen.
  3. Tryk på billedet, og hold det nede.
  4. Tryk på Se billede.
  5. Tryk på billedet.
  6. Tryk på Mere Mere øverst til højre.
  7. Tryk på Gem.

Gem i Google Drev

1. Åbn Gmail-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Åbn mailen.
  3. Tryk på Gem i Drev Gem i Drev.
  4. Når mailen er gemt, vises meddelelsen "Gemt i Drev" på skærmen.

Løs problemer med vedhæftede filer

Når du forsøger at downloade en vedhæftet fil, kan du muligvis få en fejlmeddelelse, f.eks.:

• "Vedhæftede filer tillader ubekræftede scripts": Vi kan ikke bekræfte, at det er sikkert at åbne den vedhæftede fil. Hvis du åbner de vedhæftede filer, risikerer du, at der køres skadelig software på din computer eller enhed.
  • "Krypteret vedhæftet fil": Nogle vedhæftede filer, f.eks. dokumenter, der kun kan åbnes med en adgangskode, er krypterede og kan ikke scannes for virus.
  • "Ægtheden af meddelelsen kan ikke bekræftes": Meddelelsen indeholder mails, der er vedhæftet som .eml-filer. Vi har tjekket, at de vedhæftede filer i meddelelsen ikke er spam eller indeholder virus, men vi kan ikke bekræfte, at den afsender, der vises i .eml-filerne, er den faktiske afsender af disse mails.

Ret fejlmeddelelser

• Hvis du får en fejlmeddelelse, og mailen ser mistænkelig ud, skal du ikke åbne de vedhæftede mails. Du kan rapportere den som spam eller phishing.
  • Hvis mailen er fra nogen, du kender og stoler på, kan du se bort fra advarslen.

Jeg får en advarsel

Vedhæftede filer tillader ubekræftede scripts

Hvad denne advarsel betyder

Vi ikke kan bekræfte, at det er sikkert at åbne de vedhæftede filer. Hvis du åbner de vedhæftede filer, risikerer du, at skadelig software begynder at køre på din computer eller enhed.

Sådan gør du, hvis du ser denne advarsel

Hvis mailen ser mistænkelig ud, skal du undlade at svare på den eller downloade den vedhæftede fil. Du kan rapportere den som spam eller phishing.

Hvis mailen er fra nogen, du kender og stoler på, kan du se bort fra advarslen.

Advarsel om "Krypteret vedhæftet fil"

Hvad betyder denne advarsel?

Nogle vedhæftede filer, f.eks. dokumenter, der kun kan åbnes med en adgangskode, er krypteret og kan ikke scannes for virus.

Sådan gør du, hvis du ser denne advarsel

Hvis mailen ser mistænkelig ud, skal du undlade at svare på den eller downloade den vedhæftede fil. Du kan rapportere den som spam eller phishing.

Hvis mailen er fra nogen, du kender og stoler på, kan du se bort fra advarslen.

Ægtheden af meddelelsen kan ikke bekræftes

Hvad denne advarsel betyder

Meddelelsen har vedhæftede mails (.eml). Selvom vi har tjekket, at meddelelsen og de vedhæftede .eml-filer ikke er spam eller indeholder virus, kan vi ikke bekræfte, at den afsender, der vises i .eml-filerne, faktisk sendte disse mails. Få flere oplysninger om godkendelse.

Sådan gør du, hvis du ser denne advarsel

Hvis mailen ser mistænkelig ud, skal du undlade at åbne de vedhæftede mails. Du kan rapportere den som spam eller phishing.

Hvis mailen er fra nogen, du kender og stoler på, kan du se bort fra advarslen.