Åbn og download vedhæftede filer i Gmail

Når du får en mail med vedhæftede filer, kan du downloade en kopi af den vedhæftede fil på din enhed.

Valgmuligheder for download

Download en vedhæftet fil til din computer
  1. Gå til Gmail på din computer.
  2. Åbn en mail.
  3. Hold markøren over miniaturen, og klik derefter på Download Download.

Browseren gemmer vedhæftede filer, du har downloadet, i en downloadmappe. Tjek din browsers indstillinger for at se, hvor du kan finde dine downloads. Hvis du bruger Google Chrome, kan du få flere oplysninger om download af en fil i Chrome.

Download til Google Drev

Bemærk! Nogle vedhæftede filer kan ses eller deles, men kan ikke gemmes i Google Drev.

1. Gå til Gmail på din computer.
  2. Åbn en mail.
  3. Hold markøren over miniaturen, og klik derefter på Føj til Drev Gem i Drev.

Du kan se alle de filer, du har downloadet, i Google Drev.

Download et billede i en mail

Nogle billeder sendes i en mail og ikke som vedhæftede filer.

Her er et par måder, du kan gemme billeder i mailbeskeder på:

Åbn en vedhæftet Office-fil i Docs, Sheets eller Slides

1. Gå til Gmail på din computer.
  2. Åbn en mail med en vedhæftet Office-fil.
  3. Hold markøren over miniaturen efterfulgt af klik på Rediger med Google Docs/Sheets/Slides.
Der gemmes en kopi af den nye vedhæftede Office-fil i Drev.
Du kan nu:
  • Redigere
  • Dele
  • Se versionshistorik
  • Samarbejde i realtid

Se andre valgmuligheder for mail ved at klikke på Fil efterfulgt af Mail.

Medtag vedhæftede filer, når du besvarer eller videresender

Vedhæftede filer medtages, når du videresender en meddelelse, men er ikke automatisk medtaget, når du besvarer en meddelelse.

Sådan inkluderer du de oprindelige vedhæftede filer, når du besvarer:

1. På din computer skal du klikke på den nedadvendte pil Nedadvendt pil nederst i svarfeltet.
  2. Klik på Inkluder de oprindelige vedhæftede filer.

Hvis du vil fjerne de oprindelige vedhæftede filer fra dit svar, kan du klikke på Fjern til højre for den vedhæftede fil.

Vedhæftede filer kan ikke åbnes eller downloades

Bemærk! Hvis afsenderen har aktiveret tystystilstand, kan du ikke kopiere eller downloade meddelelsesteksten og vedhæftede filer.

Hvis vedhæftede filer ikke kan uploades eller downloades, så prøv følgende trin i den angivne rækkefølge:

1. På din computer skal du tjekke, at du bruger en understøttet browser.
  2. Prøv at deaktivere udvidelser, du har føjet til browseren, én ad gangen.
  3. Ryd browserens cache og cookies.
  4. Prøv at åbne Gmail med prøvefunktioner deaktiveret på denne side https://mail.google.com/mail/u/0/?labs=0#settings/labs. Hvis dette løser problemet, kan du prøve at aktivere prøvefunktionerne én efter én.

Jeg får en advarsel

Vedhæftede filer tillader ubekræftede scripts

Hvad denne advarsel betyder

Vi ikke kan bekræfte, at det er sikkert at åbne de vedhæftede filer. Hvis du åbner de vedhæftede filer, risikerer du, at skadelig software begynder at køre på din computer eller enhed.

Sådan gør du, hvis du ser denne advarsel

Hvis mailen ser mistænkelig ud, skal du undlade at svare på den og downloade den vedhæftede fil. Du kan rapportere den som spam eller phishing.

Hvis mailen er fra nogen, du kender og stoler på, kan du se bort fra advarslen.

Advarsel om "Krypteret vedhæftet fil"

Hvad betyder denne advarsel?

Nogle vedhæftede filer, f.eks. dokumenter, der kun kan åbnes med en adgangskode, er krypteret og kan ikke scannes for virus.

Sådan gør du, hvis du ser denne advarsel

Hvis mailen ser mistænkelig ud, skal du undlade at svare på den og downloade den vedhæftede fil. Du kan rapportere den som spam eller phishing.

Hvis mailen er fra nogen, du kender og stoler på, kan du se bort fra advarslen.

Ægtheden af meddelelsen kan ikke bekræftes

Hvad denne advarsel betyder

Meddelelsen har vedhæftede mails (.eml). Selvom vi har tjekket, at meddelelsen og de vedhæftede .eml-filer ikke er spam eller indeholder virus, kan vi ikke bekræfte, at den afsender, der vises i .eml-filerne, faktisk sendte disse mails. Få flere oplysninger om godkendelse.

Sådan gør du, hvis du ser denne advarsel

Hvis mailen ser mistænkelig ud, skal du undlade at åbne de vedhæftede mails. Du kan rapportere den som spam eller phishing.

Hvis mailen er fra nogen, du kender og stoler på, kan du se bort fra advarslen.

Jeg får en advarsel

Vedhæftede filer tillader ubekræftede scripts

Hvad denne advarsel betyder

Vi ikke kan bekræfte, at det er sikkert at åbne de vedhæftede filer. Hvis du åbner de vedhæftede filer, risikerer du, at skadelig software begynder at køre på din computer eller enhed.

Sådan gør du, hvis du ser denne advarsel

Hvis mailen ser mistænkelig ud, skal du undlade at svare på den eller downloade den vedhæftede fil. Du kan rapportere den som spam eller phishing.

Hvis mailen er fra nogen, du kender og stoler på, kan du se bort fra advarslen.

Advarsel om "Krypteret vedhæftet fil"

Hvad betyder denne advarsel?

Nogle vedhæftede filer, f.eks. dokumenter, der kun kan åbnes med en adgangskode, er krypteret og kan ikke scannes for virus.

Sådan gør du, hvis du ser denne advarsel

Hvis mailen ser mistænkelig ud, skal du undlade at svare på den eller downloade den vedhæftede fil. Du kan rapportere den som spam eller phishing.

Hvis mailen er fra nogen, du kender og stoler på, kan du se bort fra advarslen.

Ægtheden af meddelelsen kan ikke bekræftes

Hvad denne advarsel betyder

Meddelelsen har vedhæftede mails (.eml). Selvom vi har tjekket, at meddelelsen og de vedhæftede .eml-filer ikke er spam eller indeholder virus, kan vi ikke bekræfte, at den afsender, der vises i .eml-filerne, faktisk sendte disse mails. Få flere oplysninger om godkendelse.

Sådan gør du, hvis du ser denne advarsel

Hvis mailen ser mistænkelig ud, skal du undlade at åbne de vedhæftede mails. Du kan rapportere den som spam eller phishing.

Hvis mailen er fra nogen, du kender og stoler på, kan du se bort fra advarslen.