Obrir i baixar fitxers adjunts a Gmail

Quan rebeu un correu electrònic amb un fitxer adjunt, podeu baixar-lo al dispositiu.

Voleu treure més partit de les aplicacions de Google a la feina o al vostre centre educatiu? Registreu-vos per provar Google Workspace sense cost econòmic.

Baixar un fitxer adjunt

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. Obriu el missatge de correu electrònic.
  3. Toqueu Baixa .

Baixar una foto inclosa en un correu electrònic

1. Si voleu baixar una foto que és dins d'un missatge de correu electrònic en lloc d'estar afegida com un fitxer adjunt, obriu l'aplicació Gmail al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Obriu el missatge de correu electrònic.
  3. Manteniu premuda la foto.
  4. Toqueu Mostra la imatge.
  5. Toqueu la foto.
  6. A la part superior dreta, toqueu Més Més.
  7. Toca Desa.
Desar a Google Drive
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. Obriu el missatge de correu electrònic.
  3. Toqueu Desa a Drive Desa a Drive.
  4. Quan el missatge s'hagi desat, veureu "S'ha desat a Drive" a la pantalla.

Informació sobre els fitxers adjunts sospitosos

Per protegir el compte de possibles virus i programari nociu, Gmail us notifica els fitxers adjunts sospitosos del correu electrònic. Un fitxer adjunt pot ser sospitós pels motius següents:

• El fitxer adjunt permet els scripts no verificats: no podem confirmar que sigui segur obrir els fitxers adjunts del missatge. Si els obriu, és possible que s'executi programari maliciós a l'ordinador o al dispositiu.
  • El fitxer adjunt està encriptat: alguns fitxers adjunts, com ara els documents que requereixen una contrasenya per obrir-se, estan encriptats i no es poden analitzar per detectar-hi virus.
  • El fitxer adjunt inclou correus electrònics (.eml): tot i que comprovem que el missatge i els fitxers adjunts .eml no continguin contingut brossa ni virus, no podem confirmar que el remitent dels fitxers .eml sigui realment qui els hagi enviat. Obteniu més informació sobre l'autenticació.

Si el correu electrònic sembla sospitós, no hi respongueu ni baixeu els fitxers adjunts. Podeu:

Si el correu electrònic prové d'algú que coneixeu i en qui confieu, no feu cas de l'advertiment.