Obrir i baixar fitxers adjunts a Gmail

Quan rebeu un correu electrònic amb fitxers adjunts, podeu baixar una còpia dels fitxers al dispositiu.

Opcions de baixada

Baixar un fitxer adjunt a un ordinador
  1. A l'ordinador, aneu a Gmail.
  2. Obriu un missatge de correu electrònic.
  3. Passeu el cursor per sobre de la miniatura i feu clic a Baixa Baixa.

El navegador desa els fitxers adjunts que heu baixat en una carpeta de baixades. Comproveu la configuració del navegador per saber on es desen les baixades. Si utilitzeu Google Chrome, obteniu informació sobre com podeu baixar un fitxer a Chrome.

Baixar un fitxer a Google Drive

Nota: alguns fitxers adjunts es poden veure o compartir a Google Drive, però no s'hi poden desar.

1. A l'ordinador, aneu a Gmail.
  2. Obriu un missatge de correu electrònic.
  3. Passeu el cursor per sobre de la miniatura i feu clic a Afegeix a Drive Desa a Drive.

Podeu veure qualsevol fitxer que hàgiu baixat a Google Drive.

Baixar una foto inclosa en un correu electrònic

Algunes fotos s'envien dins d'un correu electrònic i no com a fitxer adjunt.

Hi ha diverses maneres de desar una foto inclosa en un correu electrònic, com ara:

• Baixar-la: feu clic a la foto amb el botó dret del ratolí i trieu l'opció de desar la imatge.
  • Desar-la a Drive: baixeu la foto a l'ordinador i, tot seguit, pengeu-la a Google Drive.

Obrir un fitxer adjunt d'Office a Documents, Fulls de càlcul o Presentacions

1. A l'ordinador, aneu a Gmail.
  2. Obriu un correu electrònic que tingui un fitxer adjunt d'Office.
  3. Passeu el cursor per sobre de la miniatura i després feu clic a Edita amb Documents/Fulls de càlcul/Presentacions de Google.
S'emmagatzema a Drive una còpia del nou fitxer adjunt d'Office.
Ara podeu:
  • Editar-lo.
  • Compartir-lo.
  • Consultar l'historial de versions.
  • Col·laborar en temps real.

Per veure altres opcions de correu electrònic, feu clic a Fitxer i després Correu electrònic.

Incloure fitxers adjunts en respondre a un missatge o en reenviar-lo

Els fitxers adjunts s'inclouen automàticament quan reenvieu un missatge, però no quan hi responeu.

Per incloure els fitxers adjunts originals en respondre a un missatge, seguiu aquests passos:

1. A l'ordinador, feu clic a la fletxa avall Fletxa avall que hi ha a la part inferior del quadre de resposta.
  2. Feu clic a Inclou els fitxers adjunts originals.

Per suprimir fitxers adjunts originals quan respongueu a un missatge, feu clic a la icona Suprimeix que tenen a la dreta.

Els fitxers adjunts no s'obren ni es baixen

Nota: si el remitent ha activat el mode confidencial, no podreu copiar ni baixar el text ni els fitxers adjunts del missatge.

Si els fitxers adjunts no es poden penjar ni baixar, seguiu aquests passos en l'ordre indicat:

1. A l'ordinador, comproveu que estigueu utilitzant un navegador compatible.
  2. Proveu de desactivar les extensions del navegador d'una en una.
  3. Esborreu la memòria cau i les galetes del navegador.
  4. Obriu Gmail amb els labs desactivats en aquesta pàgina: https://mail.google.com/mail/u/0/?labs=0#settings/labs. Si el problema se soluciona, activeu-los d'un en un.

Es mostra un missatge d'advertiment

Els fitxers adjunts poden contenir scripts no verificats.

Què significa aquest advertiment

No podem confirmar que sigui segur obrir els fitxers adjunts del missatge. Si els obriu, és possible que un programa maliciós s'executi a l'ordinador o al dispositiu.

Què cal fer si es mostra aquest advertiment

Si el correu electrònic sembla sospitós, no hi respongueu ni baixeu els fitxers adjunts. Podeu informar-ne per indicar que es tracta de correu brossa o pesca de credencials.

Si el correu electrònic prové d'algú que coneixeu i en qui confieu, no feu cas de l'advertiment.

Advertiment de fitxer adjunt encriptat

Què significa aquest advertiment

Alguns fitxers adjunts, com ara documents protegits per una contrasenya, estan encriptats i no es poden analitzar per cercar-hi virus.

Què cal fer si es mostra aquest advertiment

Si el correu electrònic sembla sospitós, no hi respongueu ni baixeu els fitxers adjunts. Podeu informar-ne per indicar que es tracta de correu brossa o pesca de credencials.

Si el correu electrònic prové d'algú que coneixeu i en qui confieu, no feu cas de l'advertiment.

L'autenticitat d'aquest missatge no es pot verificar.

Què significa aquest advertiment

El missatge conté correus electrònics adjunts (.eml). Tot i que hem analitzat el missatge i els fitxers .eml adjunts per cercar-hi contingut brossa i virus, no podem confirmar la veracitat del remitent que es mostra als fitxers. Obteniu més informació sobre l'autenticació.

Què cal fer si es mostra aquest advertiment

Si el correu electrònic sembla sospitós, no obriu els correus electrònics adjunts. Podeu informar-ne per indicar que es tracta de correu brossa o pesca de credencials.

Si el correu electrònic prové d'algú que coneixeu i en qui confieu, no feu cas de l'advertiment.

Es mostra un missatge d'advertiment

Els fitxers adjunts poden contenir scripts no verificats.

Què significa aquest advertiment

No podem confirmar que sigui segur obrir els fitxers adjunts del missatge. Si els obriu, és possible que un programa maliciós s'executi a l'ordinador o al dispositiu.

Què cal fer si es mostra aquest advertiment

Si el correu electrònic sembla sospitós, no hi respongueu ni baixeu els fitxers adjunts. Podeu informar-ne per indicar que es tracta de correu brossa o pesca de credencials.

Si el correu electrònic prové d'algú que coneixeu i en qui confieu, no feu cas de l'advertiment.

Advertiment de fitxer adjunt encriptat

Què significa aquest advertiment

Alguns fitxers adjunts, com ara documents protegits per una contrasenya, estan encriptats i no es poden analitzar per cercar-hi virus.

Què cal fer si es mostra aquest advertiment

Si el correu electrònic sembla sospitós, no hi respongueu ni baixeu els fitxers adjunts. Podeu informar-ne per indicar que es tracta de correu brossa o pesca de credencials.

Si el correu electrònic prové d'algú que coneixeu i en qui confieu, no feu cas de l'advertiment.

L'autenticitat d'aquest missatge no es pot verificar

Què significa aquest advertiment

El missatge conté correus electrònics adjunts (.eml). Tot i que hem analitzat el missatge i els fitxers .eml adjunts per cercar-hi contingut brossa i virus, no podem confirmar la veracitat del remitent que es mostra als fitxers. Obteniu més informació sobre l'autenticació.

Què cal fer si es mostra aquest advertiment

Si el correu electrònic sembla sospitós, no obriu els correus electrònics adjunts. Podeu informar-ne per indicar que es tracta de correu brossa o pesca de credencials.

Si el correu electrònic prové d'algú que coneixeu i en qui confieu, no feu cas de l'advertiment.