Send eller angre sending av e-post i Gmail

Du kan sende eller angre sending av e-post fra en nettleser eller Gmail-appen.

Vil du få mer ut av Google-appene på jobb eller skole?  Registrer deg for en kostnadsfri prøveperiode på Google Workspace.

Send e-post

1. Sjekk at du har lastet ned Gmail-appen.
  2. Åpne Gmail-appen på iPad eller iPhone.
  3. Trykk på Skriv ny nederst til høyre.
  4. Legg til mottakere i «Til»-feltet. Du kan også legge til mottakere i «Kopi»- og «Blindkopi»-feltene.
    • For å skjule en foreslått mottaker, trykk og hold på vedkommendes profilbilde, og trykk på Skjul forslaget.
    • For å finne en skjult foreslått mottaker, skriv inn vedkommendes navn og trykk på Vis skjulte forslag.
  5. Legg til et emne.
  6. Skriv e-posten.
  7. Trykk på Send Send øverst på siden.

Angre sending av e-post

1. Når du har sendt en e-post, ser du meldingen «Sendt» og alternativet for å angre sendingen.
  2. Trykk på Angre.

Alternativer for å legge til e-postmottakere

Legg til mottakere (kopi)

Når du legger til mottakere i e-posten, kan du velge å legge til et kopifelt. Alle i dette feltet kan se de andre mottakerne av e-posten.

«Kopi» blir ofte brukt for å legge til mottakere som ikke forventes å svare direkte på e-posten eller foreta seg noe umiddelbart.

Skjul mottakere (blindkopi)

Hvis du sender en e-post og ønsker å skjule en mottakers e-postadresse, kan du legge vedkommende til i blindkopifeltet.

Sånn fungerer blindkopi

• Mottakerne kan ikke se at du har lagt til blindkopimottakere.
  • Alle du legger til i «Blindkopi»-feltet, kan se at de ble lagt til via blindkopi. De kan også se e-postmottakere i feltene «Til» og «Kopi».
  • Personer du legger til som blindkopimottakere, kan ikke se navnet eller e-postadressen til noen av de andre du legger til i blindkopifeltet.
  • Hvis noen svarer alle på en e-post, får ikke blindkopimottakerne dette svaret.

Viktig: Hvis mottakerne dine ikke bruker Gmail, kan det hende de ikke ser at de ble lagt til i «Blindkopi»-feltet.

Send en e-post til flere mottakere

Når du skriver en e-post, legger du til mottakerne i feltene «Til», «Kopi» eller «Blindkopi».

For å legge til flere enn én mottaker, legger du til et komma mellom hvert navn eller hver e-postadresse. Du kan også klikke på «Til», «Kopi» eller «Blindkopi» for å legge til flere mottakere eller administrere Kontakter-etikettene dine.

Hvis du ønsker å sende en e-post til mange personer, kan du også opprette en gruppe.

Tips: Du kan også legge til en e-postgruppe i feltene «Til», «Kopi» eller «Blindkopi».