Enviar o desfer l'enviament de missatges de Gmail

Podeu enviar missatges o desfer-ne l'enviament en un navegador o a l'aplicació Gmail.

Voleu treure més partit de les aplicacions de Google a la feina o al vostre centre educatiu? Registreu-vos per provar Google Workspace sense cost econòmic.

Escriure un correu electrònic

1. A l'ordinador, aneu a Gmail.
  2. A la part superior esquerra, feu clic a Redacta .
  3. Afegiu destinataris al camp "Per a". També podeu afegir destinataris:
    • Als camps "Cc" i "Cco".
    • Quan redacteu un missatge, amb un signe "+" o "@" i el nom del contacte al camp de text.
  4. Afegiu un assumpte.
  5. Escriviu un missatge.
  6. A la part inferior de la pàgina, feu clic a Envia.

Consell: per afegir destinataris individuals i grups de contactes que hàgiu creat amb etiquetes, feu clic a Per a:

Enviar missatges amb el mode confidencial

Important: si feu servir Gmail amb un compte de treball o de centre educatiu, contacteu amb l'administrador per assegurar-vos que podeu utilitzar el mode confidencial.

1. A l'ordinador, aneu a Gmail.
  2. Feu clic a Redacta .
  3. A la part inferior dreta de la finestra, feu clic a Activa el mode confidencial Activa el mode confidencial.
    Consell: si ja heu activat el mode confidencial en un correu electrònic, aneu fins al final del correu i feu clic a Edita.
  4. Definiu una data de caducitat i una contrasenya. Aquesta configuració s'aplica al text del missatge i també als fitxers adjunts.
    • Si trieu l'opció "Sense contrasenya per SMS", els destinataris que utilitzin l'aplicació Gmail podran obrir el correu electrònic directament. Els destinataris que no utilitzin Gmail rebran una contrasenya per correu electrònic.
    • Si trieu l'opció "Contrasenya per SMS", els destinataris rebran una contrasenya per aquesta via. Heu d'introduir el número de telèfon del destinatari, no el vostre.
  5. Feu clic a Desa.

Recuperar un correu electrònic amb l'opció Desfés l'enviament

Si canvieu de parer després d'enviar un correu electrònic, teniu un marge breu per cancel·lar-lo. Seguiu aquests passos just després d'enviar-lo:

1. A la part inferior esquerra, veureu el text "S'ha enviat el missatge" i les opcions "Desfés" i "Mostra el missatge".
  2. Feu clic a Desfés.

Triar un marge de temps per recuperar els missatges

1. A l'ordinador, aneu a Gmail.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració Configuració i, a continuació, Mostra tota la configuració.
  3. Al costat de l'opció "Desfés l'enviament", seleccioneu un període de cancel·lació de 5, 10, 20 o 30 segons.

Opcions per afegir destinataris a un missatge

Afegir destinataris (Cc)

Quan afegiu destinataris a un missatge, podeu fer-ho en un camp "Cc". Totes les persones incloses en aquest camp podran veure els altres destinataris del missatge.

Sovint, "Cc" s'utilitza per afegir a un correu electrònic destinataris que no han de fer cap acció, només llegir-lo.

Amagar destinataris (Cco)

Si esteu a punt d'enviar un missatge i voleu amagar-hi l'adreça electrònica d'un destinatari, podeu afegir-la al camp "Cco".

Com funciona "Cco":

• Els destinataris no sabran que heu afegit algú al camp "Cco".
  • Les persones que afegiu a "Cco" veuran que les heu afegides en aquest camp. També veuran els destinataris del missatge als camps "Per a" i "Cc".
    Nota: si no utilitzen Gmail, és possible que no vegin aquesta informació.
  • Les persones que afegiu a "Cco" no podran veure el nom ni l'adreça electrònica d'altres destinataris inclosos a "Cco".
  • Si algú respon a tots els destinataris d'un missatge, les persones incloses a "Cco" no veuran la resposta.
Enviar un correu electrònic a diversos destinataris

Quan escriviu un missatge, heu d'afegir els destinataris als camps "Per a", "Cc" o "Cco".

Per afegir més d'un destinatari, incloeu una coma entre cada nom o adreça electrònica. També podeu fer clic a "Per a", "Cc" o "Cco" per afegir destinataris o gestionar les etiquetes de contactes.

Si heu d'enviar un correu electrònic a diverses persones, també podeu crear un grup.
Note: podeu afegir adreces electròniques de grup als camps "Per a", "Cc" o "Cco".