Enviar o desfer l'enviament de missatges de Gmail

Podeu enviar missatges o desfer-ne l'enviament en un navegador o a l'aplicació Gmail.

Escriure un correu electrònic

1. A l'ordinador, aneu a Gmail.
  2. A la part superior esquerra, feu clic a Redacta Redacta.
  3. Afegiu destinataris al camp "Per a". Si voleu, també podeu afegir destinataris als camps "Cc" i "Cco".
  4. Afegiu un assumpte.
  5. Escriviu un missatge.
  6. A la part inferior de la pàgina, feu clic a Envia.

Consell: per afegir al correu electrònic destinataris concrets o grups de contactes que heu creat amb etiquetes, feu clic a Per a:.

Enviar missatges amb el mode confidencial

Nota: si feu servir Gmail amb el compte de la feina o d'un centre educatiu, contacteu amb l'administrador per assegurar-vos que podeu utilitzar el mode confidencial.

1. A l'ordinador, aneu a Gmail.
  2. Feu clic a Redacta.
  3. A la part inferior dreta de la finestra, feu clic a Activa el mode confidencial Activa el mode confidencial.
    Consell: si ja heu activat el mode confidencial en un correu electrònic, aneu fins al final del correu i feu clic a Edita.
  4. Definiu una data de caducitat i una contrasenya. Aquesta configuració s'aplica al text del missatge i també als fitxers adjunts.
    • Si trieu l'opció "Sense contrasenya per SMS", els destinataris que utilitzin l'aplicació de Gmail podran obrir el correu electrònic directament. Els destinataris que no utilitzin Gmail rebran una contrasenya per correu electrònic.
    • Si trieu l'opció "Contrasenya per SMS", els destinataris rebran una contrasenya per aquesta via. Heu d'introduir el número de telèfon del destinatari, no el vostre.
  5. Feu clic a Desa.

Recuperar un correu electrònic amb l'opció Desfés l'enviament

Si canvieu de parer després d'enviar un correu electrònic, teniu un marge breu per cancel·lar-lo. Seguiu aquests passos just després d'enviar-lo:

1. A la part inferior esquerra, veureu el text "S'ha enviat el missatge" i les opcions "Desfés" i "Mostra el missatge".
  2. Feu clic a Desfés.

Triar un marge per recuperar els missatges

1. A l'ordinador, aneu a Gmail.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració Configuració i després Mostra tota la configuració.
  3. Al costat de l'opció "Desfés l'enviament", seleccioneu un marge de cancel·lació de 5, 10, 20 o 30 segons.

Opcions per afegir destinataris a un missatge

Afegir destinataris (Cc)

Quan afegiu destinataris a un missatge, podeu fer-ho en un camp "Cc". Totes les persones incloses en aquest camp podran veure els altres destinataris del missatge.

Sovint, "Cc" s'utilitza per afegir a un correu electrònic destinataris que no han de fer cap acció, només llegir-lo.

Amagar destinataris (Cco)

Si esteu a punt d'enviar un missatge i voleu amagar-hi l'adreça electrònica d'un destinatari, podeu afegir-la al camp "Cco".

Com funciona "Cco":

• Els destinataris no sabran que heu afegit algú al camp "Cco".
  • Les persones que afegiu a "Cco" podran veure que les heu afegit en aquest camp. També veuran els destinataris del missatge als camps "Per a" i "Cc".
    Nota: si no utilitzen Gmail, és possible que no vegin aquesta informació.
  • Les persones que afegiu a "Cco" no podran veure el nom ni l'adreça electrònica d'altres destinataris inclosos a "Cco".
  • Si algú respon a tots els destinataris d'un missatge, les persones incloses a "Cco" no veuran la resposta.
Enviar un correu electrònic a diversos destinataris

Quan escriviu un missatge, heu d'afegir els destinataris als camps "Per a", "Cc" o "Cco".

Per afegir més d'un destinatari, incloeu una coma entre cada nom o adreça electrònica. També podeu fer clic a "Per a", "Cc" o "Cco" per afegir destinataris o gestionar les etiquetes de contactes.

Si heu d'enviar un correu electrònic a diverses persones, també podeu crear un grup.
Nota: podeu afegir adreces electròniques de grup als camps "Per a", "Cc" o "Cco".