Håll koll på allt som är viktigt med Gmails nya gränssnitt. Läs mer om den nya layouten.

Skicka eller återta Gmail-meddelanden

Du kan skicka eller återta meddelanden i en webbläsare eller i Gmail-appen.

Vill du få ut mer av Google-appar på jobbet eller i skolan?  Registrera dig för Google Workspace under en provperiod utan kostnad.

Skriva e-post

1. Kontrollera att du har laddat ned Gmail-appen.
  2. Öppna Gmail-appen på en iPhone eller iPad.
  3. Tryck på Skriv nere till höger.
  4. Lägg till mottagare i fältet Till. Om du vill kan du även lägga till mottagare i fälten Kopia och Hemlig kopia.
  5. Lägg till ett ämne.
  6. Skriv ditt meddelande.
  7. Tryck på Skicka Skicka högst upp på sidan.

Återkalla ett meddelande med Ångra skicka

1. Direkt efter att har skickat ett meddelande visas Skickat och alternativet Ångra.
  2. Tryck på Ångra.

Tips! Om du vill ändra tidsgränsen för att återkalla ett meddelande öppnar du Inställningar Inställningar och klickar bredvid Ångra Skicka för att ändra tidsperiod.

Alternativ för att lägga till mottagare

Lägga till mottagare (Kopia)

När du lägger till mottagare kan du lägga till fältet Kopia. Alla i det här fältet kan se de andra mottagarna.

Alternativet Kopia används oftast för att lägga till mottagare som inte behöver vidta några åtgärder.

Dölja mottagare (Hemlig kopia)

Om du skickar ett meddelande och vill dölja mottagarnas e-postadresser kan du lägga till dem i fältet Hemlig kopia.

Så här fungerar Hemlig kopia

• Mottagarna kan inte se att du har lagt till någon i Hemlig kopia.
  • Personer som du har lagt till i fältet Hemlig kopia kan se att de har lagts till där. De ser även mottagarna i fälten Till och Kopia.
    Obs! Dessa uppgifter visas eventuellt bara om de använder Gmail.
  • Personer som du lägger till i Hemlig kopia kan inte se andra mottagares namn eller e-postadresser som har lagts till i fältet Hemlig kopia.
  • Om en mottagare använder Svara alla visas inte svaret för personer i Hemlig kopia.
Skicka e-post till flera mottagare

När du skriver ett meddelande lägger du till mottagare i fälten Till, Kopia eller Hemlig kopia.

Om du vill lägga till fler än en mottagare skriver du ett kommatecken mellan varje namn eller e-postadress. Du kan även klicka på Till, Kopia eller Hemlig kopia för att lägga till mottagare eller hantera kontaktetiketter.

Om du behöver skicka e-post till flera personer kan du även skapa en grupp.
Obs! Du kan lägga till en gruppadress i fältet Till, Kopia eller Hemlig kopia.