Tekst Gmail niet bereikbaar

Hier volgen een paar algemene oorzaken van ontbrekende berichten:

• Je hebt het bericht van je Gmail-adres verzonden naar het adres waar je berichten ophaalt. Berichten die zijn verzonden vanuit Gmail en vervolgens automatisch worden opgehaald of teruggestuurd naar hetzelfde account, worden alleen weergegeven in Verzonden berichten.
  • Je gebruikt een andere e-mailclient (bijvoorbeeld Outlook) en de berichten zijn niet meer beschikbaar op de server. Controleer of je client is ingesteld om berichten op de server achter te laten. Zelfs als je e-mailclient de juiste instellingen heeft, kan het zijn dat je webmailprovider geen ondersteuning biedt voor het achterlaten van berichten op de server, of dat de berichten, net als in Gmail, standaard alleen beschikbaar zijn via één download. Wij raden je aan om de configuratie voor je andere account in je e-mailclient uit te schakelen en een IMAP-account voor Gmail in te stellen.
  • Je ontvangt alleen berichten uit het Postvak IN van je andere account en niet vanuit mappen. Elke webmailprovider bepaalt welke berichten beschikbaar zijn voor een download via POP en verzendt een lijst van berichten naar Gmail. Gmail kan alleen berichten ophalen die op de lijst voorkomen. Neem contact op met je andere provider om naar een alternatieve methode te vragen.
  • Je e-mail is opgehaald met 'Mail ophalen', maar de berichten zijn niet in je account verschenen. Als er veel berichten worden opgehaald, kan het even duren (een paar uur) voordat alle berichten in je Gmail-account worden weergegeven. Als een bericht nog altijd niet wordt weergegeven, kun je de geavanceerde zoekopdracht 'in:anywhere' (in overal) gebruiken of hier klikken om het gezochte bericht te vinden.

Als dit alles niet helpt, kun je het beste contact opnemen met je andere webmailprovider voor meer informatie. Als zij ook geen oplossing weten, verwijs je ze naar dit artikel over Gmail in het Helpcentrum.