Je e-mails verdelen met de Prioriteitsinbox van Gmail

Wanneer je de instelling Prioriteitsinbox kiest, worden je e-mails automatisch verdeeld over drie secties: belangrijk en ongelezen, met ster en de rest.

Prioriteitsinbox inschakelen

1. Open Gmail.
  2. Als je je inbox wilt configureren, klik je rechtsboven op Instellingen Instellingen en dan Instellingen.
  3. Klik op het tabblad Inbox.
  4. Selecteer in het gedeelte Inboxtype de optie Prioriteitsinbox.
  5. Kies andere inboxinstellingen, zoals welke gedeelten je wilt weergeven en of je belangrijkheidsmarkeringen wilt weergeven.
  6. Klik onder aan de pagina op Wijzigingen opslaan.

Meer informatie over hoe e-mails worden gemarkeerd als belangrijk

Lees meer informatie over belangrijkheidsmarkeringen in Gmail, waaronder hoe ze automatisch worden toegevoegd.