Autosvar

Hvis du skal på ferie eller ikke har internetadgang og derfor er væk fra din Gmail-konto, kan du angive et autosvar for automatisk at lade andre vide, at du ikke kan besvare deres meddelelse lige med det samme. Når andre sender dig en meddelelse, modtager de en e-mail med det, du har angivet som dit autosvar.

Aktivér eller deaktiver dit autosvar

Den meddelelse, du har angivet, sendes også, når du sender meddelelser fra din computer.

1. Sørg for, at du har downloadet Gmail-appen.
  2. Åbn Gmail-appen Gmail på din iPhone eller iPad.
  3. Tryk på menuen Menu øverst til venstre.
  4. Rul ned til bunden, og tryk på Indstillinger.
  5. Tryk på den konto, som svaret skal sendes fra.
  6. Tryk på Autosvar.
  7. Slå "Autosvar" Til Til.
  8. Udfyld datointervallet, emnet og meddelelsen.
  9. Tryk på Gem øverst til højre.

Du kan deaktivere dit autosvar ved at slå kontakten Fra Fra ud for "Autosvar".

Hvornår dit autosvar sendes

Dit autosvar sendes mellem klokken 0.00 på startdatoen og klokken 23.59 på slutdatoen, medmindre du deaktiverer det inden da.

I de fleste tilfælde sendes dit autosvar kun til andre, første gang de sender en meddelelse til dig.

I følgende tilfælde modtager andre muligvis dit autosvar mere end én gang:

• Hvis den samme person kontakter dig igen efter fire dage, og dit autosvar stadig er aktiveret, modtager vedkommende dit autosvar igen.
  • Dit autosvar starter forfra, hver gang du redigerer det. Hvis en person modtager dit oprindelige autosvar og sender dig en e-mail, efter du har redigeret dit svar, modtager vedkommende dit nye svar.
  • Hvis du bruger Gmail via dit arbejde, din skole eller en anden organisation, kan du vælge, om dit svar skal sendes til alle eller kun til personer i din organisation.

Bemærk! Meddelelser, der sendes til dit spamfilter, og meddelelser, der adresseres til en mailingliste, du abonnerer på, modtager ikke dit autosvar.