Autosvar

Hvis du skal på ferie eller ikke har internetadgang og derfor er væk fra din Gmail-konto, kan du angive et autosvar for automatisk at lade andre vide, at du ikke kan besvare deres meddelelse lige med det samme. Når andre sender dig en meddelelse, modtager de en e-mail med det, du har angivet som dit autosvar.

Aktivér eller deaktiver dit autosvar

Konfigurer dit autosvar

1. Åbn Gmail på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og så Indstillinger.
  3. Rul ned til sektionen "Autosvar".
  4. Vælg Autosvar er aktiveret.
  5. Udfyld datointervallet, emnet og meddelelsen.
  6. Markér afkrydsningsfeltet under din meddelelse, hvis dine kontaktpersoner skal kunne se dit autosvar.
  7. Klik på Gem ændringer nederst på siden.

Bemærk! Hvis du har en Gmail-signatur, vises den nederst i dit autosvar.

Deaktiver dit autosvar

Når dit autosvar er aktiveret, vises et banner øverst i din indbakke med emnet fra autosvaret.

Klik på Afslut nu for at deaktivere dit autosvar.

Hvornår dit autosvar sendes

Dit autosvar sendes mellem klokken 0.00 på startdatoen og klokken 23.59 på slutdatoen, medmindre du deaktiverer det inden da.

I de fleste tilfælde sendes dit autosvar kun til andre, første gang de sender en meddelelse til dig.

I følgende tilfælde modtager andre muligvis dit autosvar mere end én gang:

• Hvis den samme person kontakter dig igen efter fire dage, og dit autosvar stadig er aktiveret, modtager vedkommende dit autosvar igen.
  • Dit autosvar starter forfra, hver gang du redigerer det. Hvis en person modtager dit oprindelige autosvar og sender dig en e-mail, efter du har redigeret dit svar, modtager vedkommende dit nye svar.
  • Hvis du bruger Gmail via dit arbejde, din skole eller en anden organisation, kan du vælge, om dit svar skal sendes til alle eller kun til personer i din organisation.

Bemærk! Meddelelser, der sendes til dit spamfilter, og meddelelser, der adresseres til en mailingliste, du abonnerer på, modtager ikke dit autosvar.