Autosvar

Hvis du skal på ferie eller ikke har internetadgang og derfor er væk fra din Gmail-konto, kan du angive et autosvar for automatisk at lade andre vide, at du ikke kan besvare deres meddelelse lige med det samme. Når andre sender dig en meddelelse, modtager de en svarmail med det, du har angivet som dit autosvar.

Aktivér eller deaktiver dit autosvar

1. Make sure you've downloaded the Gmail app.
  2. On your iPhone or iPad, open the Gmail app Gmail.
  3. In the top left, tap Menu Menu.
  4. Scroll to the bottom, then tap Settings.
  5. Tap the account you want the response to come from.
  6. Tap Vacation responder.
  7. Switch "Vacation Responder" On Til.
  8. Fill in the date range, subject, and message.
  9. In the top right, tap Save.

To turn off your vacation reply, switch "Vacation responder" to Off Fra.

Hvornår dit autosvar sendes

Dit autosvar sendes mellem klokken 0.00 på startdatoen og klokken 23.59 på slutdatoen, medmindre du deaktiverer det inden da.

I de fleste tilfælde sendes dit autosvar kun til andre, første gang de sender en meddelelse til dig.

I følgende tilfælde modtager andre muligvis dit autosvar mere end én gang:

• Hvis den samme person kontakter dig igen efter fire dage, og dit autosvar stadig er aktiveret, modtager vedkommende dit autosvar igen.
  • Dit autosvar starter forfra, hver gang du redigerer det. Hvis en person modtager dit oprindelige autosvar og sender dig en mail, efter du har redigeret dit svar, modtager vedkommende dit nye svar.
  • Hvis du bruger Gmail via dit arbejde, din skole eller en anden organisation, kan du vælge, om dit svar skal sendes til alle eller kun til personer i din organisation.

Bemærk! Meddelelser, der sendes til dit spamfilter, og meddelelser, der adresseres til en mailingliste, du abonnerer på, modtager ikke dit autosvar.

Se "Ikke til stede"-statussen

Du kan se "Ikke til stede"-statusser i Gmail.

Hvis en person ikke er til stede, viser Gmail vedkommendes status som "Ikke til stede", når du skriver en mail til vedkommende. Du kan stadig sende mailen, men personen svarer muligvis ikke, før vedkommende er tilbage. Hvis du har aktiveret Chat i Gmail, vises deres "Ikke til stede"-status også, når du sender en direkte besked.

Hvis en person ikke har tilladelse til at se din "Ikke til stede"-begivenhed, viser Gmail ikke, at du ikke er til stede.

Del din "Ikke til stede"-status

Hvis du vil vise andre, at du ikke er til stede, kan du dele din kalender og oprette en "Ikke til stede"-begivenhed. Begivenheden skal indstilles til at vare hele dagen, eller indtil efter din arbejdsdag slutter.