Eksportere Gmail-kontakter

Du kan raskt eksportere Gmail-kontaktlisten til en CSV-fil. Slik gjør du det:

1. Logg·deg·på·Gmail.
  2. Klikk på Kontakter på en hvilken som helst Gmail-side.
  3. Velg Eksporter... fra rullegardinmenyen Flere handlinger.
  4. Velg om du vil eksportere alle kontaktene eller bare én gruppe.
  5. Velg formatet du vil bruke for eksport av kontaktinformasjonen. Vær oppmerksom på at enkelte av disse formatene kan miste noe av kontaktinformasjonen.
    • Bruk Google CSV-formatet når du skal overføre kontakter mellom Google-kontoer. Dette er den anbefalte metoden for å sikkerhetskopiere Google-kontaktene dine.
    • Når du skal overføre kontakter til Outlook, Yahoo! Mail, Hotmail og mange andre programmer, bruker du Outlook CSV-formatet.
    • Når du skal overføre kontakter til adresseboken i Apple, bruker du vCard-formatet.
  6. Klikk på Eksporter.
  7. Velg Lagre til disk og klikk på OK.
  8. Velg hvor du vil lagre filen, og klikk på OK.

Du kan enkelt redigere filen etter behov for å tilpasse kontaktlisten til kravene for programmet du importerer til.