Knapper på verktøylinjen i Gmail

Når du velger en e-post på en datamaskin, vises det knapper under søkefeltet i Gmail. Du kan bruke knappene til å gjøre ting med e-posten, for eksempel slette eller rapportere den som søppelpost.

Finn ut hvordan de ulike knappene fungerer

Arkiver  : Arkiver e-posten.

Rapporter søppelpost  : Rapporter e-posten som søppelpost.

Slett  : Slett e-posten.

Merk som ulest  : Merk e-posten som ulest.

Merk som lest  : Merk e-posten som lest.

Utsett  : Utsett e-posten.

Legg til i Huskeliste  : Opprett et gjøremål basert på e-posten, i Google Huskeliste.

Flytt til  : Flytt e-posten til en etikett.

Flytt til innboksen : Flytt e-posten til innboksen.

Etiketter  : Legg til eller fjern etiketter.

Mer : Se flere alternativer for administrering av e-postene dine.

Merk som viktig : Legg til en viktighetsmarkør for e-posten.

Merk som uviktig : Fjern viktighetsmarkøren fra e-posten.

Merk med stjerne : Merk e-posten med en stjerne.

Fjern stjerne : Fjern stjernen fra e-posten.

Filtrer e-poster som disse : Opprett et nytt filter for e-poster fra avsenderen.

Ignorer   : Ignorer e-posten.

Videresend som vedlegg  Legg ved : Videresend e-posten som vedlegg.

Flere knappehandlinger

Når du høyreklikker på en e-post, kan du velge følgende alternativer:

• Svar : Svar på meldingen.
  • Svar alle : Svar alle mottakerne som har mottatt e-posten.
  • Videresend : Videresend e-posten.
  • Finn e-poster fra : Søk etter e-poster i innboksen fra avsenderen.

Endre knapper til tekst

1. Åpne Gmail på datamaskinen.
  2. Klikk på Innstillinger  øverst til høyre og så Se alle innstillinger.
  3. Rull ned til Knappeetiketter-delen.
  4. Velg Tekst.
  5. Klikk på Lagre endringer nederst på siden.

Slå av pekeraktiverte handlinger

Med pekeraktiverte handlinger kan du arkivere, slette, utsette eller merke e-poster som lest, når du holder markøren til høyre for e-poster. Du kan slå av pekeraktiverte handlinger.
  1. Åpne Gmail på datamaskinen.
  2. Klikk på Innstillinger  og så Se alle innstillinger.
  3. Rull ned til «Pekeraktiverte handlinger».
  4. Velg Slå av pekeraktiverte handlinger.
  5. Klikk på Lagre endringer nederst på siden.