Knapper på verktøylinjen i Gmail

I Gmail kan du bruke verktøylinjen til å administrere en e-post fra innboksen eller direkte i e-posten. Du kan bruke knappene på verktøylinjen til å gjøre noe med e-posten, for eksempel slette eller rapportere den som søppelpost.

Utfør handlinger for e-postene dine

Et bilde av den forenklede verktøylinjen i Gmail. Med den forenklede verktøylinjen kan du arkivere, rapportere søppelpost, slette, merke som ulest og flytte e-poster.

1. Klikk i avmerkingsboksen ved siden av én eller flere e-poster.
    • Alternativt kan du åpne en melding i innboksen.
  2. Velg en knapp øverst:
    • Arkivér : Arkivér e-posten.
    • Rapporter søppelpost : Rapporter e-posten som søppelpost.
    • Slett : Slett e-posten.
    • Merk som ulest : Merk e-posten som ulest.
    • Flytt til : Flytt e-posten til en etikett.
    • Mer : Finn flere alternativer for administrering av meldingene dine:
      • Utsett : Utsett e-posten.
      • Legg til i Huskeliste : Create a task based off the message in Google Huskeliste.
      • Opprett hendelse : Opprett og sett inn en hendelse i meldingen.
      • Merk som : Legg til eller fjern en etikett.
      • Filtrer e-poster som disse : Opprett et nytt filter for e-poster fra avsenderen.
      • Ignorer : Ignorer e-posten.

Bytt til den avanserte verktøylinjen

Et bilde av den avanserte verktøylinjen i Gmail. På den avanserte verktøylinjen kan du arkivere, rapportere søppelpost, slette, merke som ulest, utsette, legge til i Huskeliste, flytte og sette etikett på meldinger.

• For å vise flere knapper på verktøylinjen, klikk på Mer og så Bytt til den avanserte verktøylinjen.
  • For å gå tilbake til den opprinnelige verktøylinjen, klikk på Mer og så Bytt til den enkle verktøylinjen.

Tips: Når du høyreklikker på en e-post i innboksen din, finner du flere knapper, for eksempel

• Svar : Svar på meldingen.
  • Svar alle : Svar alle mottakerne som har mottatt e-posten.
  • Videresend : Videresend e-posten.
  • Finn e-poster fra : Søk etter e-poster fra avsenderen i innboksen.

Endre knapper til tekst

1. Åpne Gmail på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre klikker du på Innstillinger og så Se alle innstillinger.
  3. Rull ned til Knappeetiketter-delen.
  4. Velg Tekst.
  5. Klikk på Lagre endringer nederst på siden.

Slå av pekeraktiverte handlinger

Med pekeraktiverte handlinger kan du arkivere, slette, utsette eller merke e-poster som lest, når du holder markøren til høyre for e-poster. Du kan slå av pekerhandlinger.
  1. Åpne Gmail på datamaskinen.
  2. Klikk på Innstillinger og så Se alle innstillinger.
  3. Rull ned til «Pekeraktiverte handlinger».
  4. Velg Slå av pekeraktiverte handlinger.
  5. Klikk på Lagre endringer nederst på siden.