Gmail-työkalupalkin painikkeet

Kun sähköposti on valittuna, näet hakukentän alapuolella painikkeita, joiden avulla voit tehdä viesteille erilaisia toimintoja. Voit esimerkiksi poistaa viestin tai merkitä sen roskapostiksi painikkeiden avulla.

Huom. Näet painikkeet myös, kun klikkaat viestiä hiiren oikealla painikkeella tai viet hiiren viestin päälle.

Painikkeiden kuvakkeiden ja symbolien selitykset

Arkistoi : viestin arkistointi

Ilmoita roskapostista : viestin merkitseminen roskapostiksi

Poista : viestin poistaminen

Merkitse lukemattomaksi : viestin merkitseminen lukemattomaksi

Merkitse luetuksi : viestin merkitseminen luetuksi

Siirrä myöhemmäksi : viestin siirtäminen myöhemmäksi

Siirrä kansioon : viestin siirtäminen tunnisteeseen

Lisää tunniste : tunnisteen lisääminen tai poistaminen

Vastaa : viestiin vastaaminen

Vastaa kaikille : vastaaminen kaikille

Lähetä edelleen : viestin lähettäminen edelleen

Liitä : lähettäminen edelleen liitteenä

Ohita : viestin ohittaminen

Painikkeiden vaihtaminen tekstiksi kuvakkeiden sijaan

Voit muokata painikkeita siten, että niissä näytetään toiminnon kuvaus kuvakkeen sijaan.

1. Avaa Gmail Gmail.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetuksetand thenAsetukset.
  3. Vieritä alas Painiketunnisteet-kohtaan.
  4. Valitse Teksti.
  5. Valitse sivun alareunasta Tallenna muutokset.

Hiiri kohteen päällä ‑toimintojen poistaminen käytöstä

Kun viet hiiren viestin oikealle puolelle, näet osan Gmail-työkalupalkin painikkeista. Voit poistaa nämä toiminnot käytöstä.
  1. Avaa Gmail Gmail.
  2. Klikkaa Asetukset Asetuksetand then Asetukset.
  3. Vieritä alas kohtaan "Hiiri kohteen päällä ‑toiminnot".
  4. Poista hiiri kohteen päällä ‑toiminnot käytöstä.
  5. Valitse sivun alareunasta Tallenna muutokset.