Knapper på værktøjslinjen i Gmail

Når du vælger en meddelelse på din computer, vises der knapper under søgefeltet i Gmail. Du kan bruge knapperne til at foretage handlinger på meddelelsen som f.eks. at slette den eller rapportere den som spam.

Få flere oplysninger om, hvordan hver knap virker

Arkivér : Arkivér meddelelsen.

Rapportér spam : Rapportér meddelelsen som spam.

Slet : Slet meddelelsen.

Markér som ulæst : Markér meddelelsen som ulæst.

Markér som læst : Markér meddelelsen som læst.

Udsæt : Udsæt meddelelsen.

Føj til Huskeliste : Opret en opgave på baggrund af meddelelsen i Google Huskeliste.

Flyt til : Flyt meddelelsen til en etiket.

Flyt til indbakken : Flyt en meddelelse til indbakken.

Etiketter : Tilføj eller fjern en etiket.

Flyt : Find flere oplysninger til administration af dine meddelelser.

Markér som vigtig : Føj en vigtighedsmarkør til meddelelsen.

Markér som uvigtig : Fjern en vigtighedsmarkør fra meddelelsen.

Tilføj stjerne : Stjernemarker meddelelsen.

Fjern stjerne : Fjern stjernen fra meddelelsen.

Filtrér meddelelser som denne : Opret et nyt filter for meddelelser fra afsenderen.

Ignorer : Ignorer meddelelsen.

Videresend som vedhæftet fil Vedhæft: Videresend meddelelsen som en vedhæftet fil.

Yderligere knaphandlinger

Når du højreklikker på en meddelelse, kan du:

• Svar : Besvar meddelelsen.
  • Svar alle : Svar alle modtagere, som har modtaget meddelelsen.
  • Videresend : Videresend meddelelsen.
  • Find mails fra : Søg efter mails i din indbakke fra afsenderen.

Skift knapper til tekst

1. Åbn Gmail på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger og derefter Se alle indstillinger.
  3. Rul ned til sektionen "Knapetiketter".
  4. Vælg Tekst.
  5. Klik på Gem ændringer nederst på siden.

Deaktiver markørhandlinger

Med markørhandlinger kan du arkivere, slette, udsætte eller markere en meddelelsen som læst, når du holder markøren over en meddelelse. Du kan deaktivere markørhandlinger.
  1. Åbn Gmail på din computer.
  2. Klik på Indstillinger og derefter Se alle indstillinger.
  3. Rul ned til sektionen "Markørhandlinger".
  4. Vælg Deaktiver markørhandlinger.
  5. Klik på Gem ændringer nederst på siden.