Botons a la barra d'eines de Gmail

A l'ordinador, quan seleccioneu un missatge, apareixen botons a sota del quadre de cerca de Gmail. Podeu utilitzar-los per dur a terme accions al missatge, com ara suprimir-lo o informar que el missatge és correu brossa.

Informació sobre com funciona cada botó

Arxiva  : arxiveu el missatge.

Marca com a correu brossa  : marqueu el missatge com a correu brossa.

Suprimeix  : suprimiu el missatge.

Marca com a no llegit  : marqueu el missatge com a no llegit.

Marca com a llegit  : marqueu el missatge com a llegit.

Posposa  : posposeu el missatge.

Afegeix a Tasks  : creeu una tasca a partir del missatge que hi ha a Google Tasks.

Mou a  : moveu el missatge a una etiqueta.

Mou a la safata d'entrada : moveu un missatge a la safata d'entrada.

Etiquetes  : afegiu o suprimiu una etiqueta.

Més : trobeu més opcions per gestionar els missatges.

Marca com a important : afegiu un marcador d'importància al missatge.

Marca com a no important : suprimiu el marcador d'importància del missatge.

Destaca el missatge : destaqueu el missatge.

Deixa de destacar : deixeu de destacar el missatge.

Filtra els missatges com aquest : creeu un filtre per als missatges del remitent.

Silencia   : silencieu el missatge.

Reenvia com a fitxer adjunt  Adjunta : reenvieu el missatge com a fitxer adjunt.

Accions de botó addicionals

Quan feu clic amb el botó dret en un missatge, podeu escollir una d'aquestes accions:

• Respon : responeu al missatge.
  • Respon a tots : responeu a tots els destinataris que hagin rebut el missatge.
  • Reenvia : reenvieu el missatge.
  • Cerca correus electrònics de : cerqueu els correus electrònics del remitent a la safata d'entrada.

Canviar els botons a text

1. A l'ordinador, obriu Gmail.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració  i, a continuació, Mostra tota la configuració.
  3. Desplaceu-vos cap avall fins a la secció "Etiquetes de botons".
  4. Seleccioneu Text.
  5. Feu clic a Desa els canvis, a la part inferior de la pàgina.

Desactivar les accions en passar el cursor per sobre

Amb les accions en passar el cursor per sobre, quan passeu el cursor per sobre de la part dreta d'un missatge, podeu arxivar-lo, suprimir-lo, posposar-lo o marcar-lo com a llegit. Podeu desactivar les accions en passar el cursor per sobre.
  1. A l'ordinador, obriu Gmail.
  2. Feu clic a Configuració  i, a continuació, Mostra tota la configuració.
  3. Desplaceu-vos cap avall fins a la secció "Accions en passar el cursor per sobre".
  4. Seleccioneu Desactiva les accions en passar el cursor per sobre.
  5. Feu clic a Desa els canvis, a la part inferior de la pàgina.