Meldingshoder

Meldingshoder inneholder sporingsinformasjon for hver enkelt e-post, med informasjon om banen e-posten har tatt mellom e-posttjenere. Velg nettpostleverandøren eller e-postklienten din nedenfor for å få instruksjoner om hvordan du finner meldingshodet for en e-post.

Nettpostleverandører

Gmail
  1. Logg på Gmail
  2. Åpne e-posten du vil vise meldingshoder for.
  3. Klikk på nedpilen ved siden av Svar øverst i meldingsvinduet.
  4. Velg Vis originalen.
  5. Et sammendrag av meldingshodene vises i et nytt vindu. Klikk på Last ned originalen for å få de fullstendige meldingshodene.

Merk: Hvis du bruker Gmail med en jobb- eller skolekonto og S/MIME er aktivert, kan du klikke på Last ned originalen i S/MIME-format eller Last ned dekryptert.

AOL
  1. Logg på AOL-kontoen din.
  2. Åpne e-posten du vil vise meldingshoder for.
  3. Åpne «Action»-menyen og velg View Message Source.

De fullstendige meldingshodene vises i et nytt vindu.

Excite Webmail
  1. Logg på Excite-kontoen din.
  2. Åpne e-posten du vil vise meldingshoder for.
  3. Klikk på View Full Headers-ikonet til høyre for 'From:"-linjen.

De fullstendige meldingshodene for alle e-postene dine vises i et nytt vindu.

Hotmail
  1. Logg på Hotmail-kontoen din.
  2. Velg Innboks fra menyen til venstre.
  3. Høyreklikk på e-posten du vil se meldingshoder for, og velg Vis meldingskilde.

De fullstendige meldingshodene vises i et nytt vindu.

Yahoo! Mail
  1. Logg på Yahoo! Mail-kontoen din.
  2. Velg e-posten du vil se meldingshoder for.
  3. Klikk på Handlinger-menyen og velg Vis fullstendige meldingshoder.

De fullstendige meldingshodene vises i et nytt vindu.

E-postklienter

Apple Mail
  1. Åpne Apple Mail.
  2. Klikk på e-posten du vil vise meldingshoder for.
  3. Gå til Vis-menyen.
  4. Velg Melding og deretter Alle meldingshoder.

De fullstendige meldingshodene vises i vinduet under innboksen.

Mozilla
  1. Åpne Mozilla.
  2. Klikk på e-posten du vil vise meldingshoder for.
  3. Klikk på Vis-menyen og velg Meldingskilde.

De fullstendige meldingshodene vises i et nytt vindu.

Opera
  1. Åpne Opera.
  2. Klikk på e-posten du vil se meldingshoder for, slik at den vises i vinduet under innboksen.
  3. Klikk på Vis alle meldingshoder, rett overfor Til-feltet.

De fullstendige meldingshodene vises i vinduet nedenfor.

Outlook
  1. Åpne Outlook.
  2. Åpne e-posten ved å dobbeltklikke på den.
  3. Klikk på Fil-fanen.
  4. Klikk på Egenskaper.
  5. Meldingshoder vises i boksen Internett-meldingshoder i Egenskaper-dialogboksen.

For eldre versjoner av Outlook:

1. Åpne Outlook.
  2. Åpne e-posten du vil vise meldingshoder for.
  3. Klikk på Vis-menyen og velg Alternativer.

De fullstendige meldingshodene vises i et nytt vindu.

Outlook Express
  1. Åpne Outlook Express.
  2. Finn e-posten du vil vise meldingshoder for, i innboksen.
  3. Høyreklikk på e-posten og velg Egenskaper.
  4. Åpne Detaljer-fanen i dialogboksen.

De fullstendige meldingshodene vises i dialogboksen.