Kolla e-post från andra konton

I Gmail går det att kolla andra e-postkonton. Läs mer om hur du lägger till ett e-postkonto i Gmail-appen.

Lägga till eller ta bort ett e-postkonto

Du kan lägga till både Gmail-adresser och andra adresser i Gmail-appen på iPhone och iPad. Kontrollera att du har laddat ned Gmail-appen.

Lägg till konto
  1. Öppna Gmail-appen på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på profilbilden uppe till höger.
  3. Tryck på Lägg till ytterligare ett konto.
  4. Välj vilken typ av konto du vill lägga till.
    • Om du vill använda konton från iCloud Mail, @me.com eller @mac.com trycker du på iCloud.
    • Tryck på Outlook, Hotmail och Live om du kollar din e-post på jobbet eller i skolan genom Outlook för Windows.
    • Om du inte hittar din e-posttjänst väljer du Annan (IMAP).
  5. Lägg till kontot enligt anvisningarna på skärmen.

Tips! Tryck på Testa Gmailify om det alternativet är tillgängligt så får du Gmail-funktioner i det tillagda kontot, som e-postkategorier och skydd mot skräppost.

Ta bort ett konto
  1. Öppna Gmail-appen på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på profilbilden uppe till höger.
  3. Tryck på Hantera konton på den här enhetenföljt av Ta bort från den här enheten.

Byta e-postkonto eller hitta alla meddelanden från dina e-postkonton

Byta e-postkonto

Viktigt! Meddelanden i Gmail-appen visas separat för varje konto.

1. Öppna Gmail-appen på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på profilbilden uppe till höger.
  3. Tryck på kontot som du vill använda.
Hitta meddelanden från alla e-postkonton
  1. Öppna Gmail-appen på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på menyn Meny följt av Alla inkorgar uppe till vänster.