Sjekk e-post fra andre kontoer

Hvis du har flere e-postkontoer, kan du sjekke dem i Gmail. Du kan velge mellom følgende innstillinger:

• Overfør alle e-poster (gamle og nye): Velg dette alternativet hvis du fortsatt bruker en annen e-postadresse – inkludert en annen Gmail-adresse. Du kan oppleve en kort forsinkelse i visning av nye e-poster.
  • Overfør bare gamle e-poster: Velg dette alternativet hvis du nylig har byttet til Gmail fra en annen leverandør.
  • Videresend bare nye e-poster: Velg dette hvis du vil ha de nye e-postene dine umiddelbart.

Gmail-appen for Android håndterer e-post til og fra de fleste e-postadresser, inkludert Yahoo og Hotmail. Legg til e-postkontoer i Gmail, så slipper du å videresende e-posten din.

Legg til eller fjern kontoen din

I Gmail-appen for Android kan du legge til både Gmail-kontoer og kontoer som ikke leveres av Gmail.

Legg til kontoer
  1. Åpne Gmail-appen Gmail på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Trykk på profilbildet ditt øverst til høyre.

3. Trykk på Legg til en konto.
  4. Velg kontotypen du vil legge til.
    • Hvis du bruker Outlook for Windows til å sjekke e-posten din på jobb eller skole, velger du Outlook, Hotmail og Live.
    • Velg Annet hvis du ikke ser e-posttjenesten din.
  5. Følg trinnene på skjermen for å legge til kontoen din.
Fjern en konto
  1. Åpne Gmail-appen Gmail på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Trykk på profilbildet ditt øverst til høyre.
  3. Trykk på Administrer kontoer på denne enheten.
  4. Trykk på e-postkontoen du vil fjerne.
  5. Trykk på Fjern konto

Se alle kontoene i Gmail-appen

1. Åpne Gmail-appen Gmail på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Trykk på menyen Meny øverst til venstre.
  3. Trykk på Alle innbokser.