E-mails bekijken uit andere accounts

Als je meerdere e-mailaccounts hebt, kun je deze bekijken met Gmail. Meer informatie over hoe je een ander e-mailaccount toevoegt aan de Gmail-app.

Een e-mailaccount toevoegen of verwijderen

Je kunt zowel Gmail- als niet-Gmail-accounts toevoegen aan de Gmail-app voor je iPhone of iPad. Zorg dat je de Gmail-app hebt gedownload.

Een account toevoegen
  1. Open de Gmail-app op je iPhone of iPad.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto.
  3. Tik op Nog een account toevoegen.
  4. Kies het type account dat je wilt toevoegen.
    • Als je een account van iCloud Mail, @me.com of @mac.com wilt gebruiken, tik je op iCloud.
    • Als je e-mails van je werk of school checkt via Outlook voor Windows, tik je op Outlook, Hotmail en Live.
    • Als je e-mailservice er niet bij staat, selecteer je Anders (IMAP).
  5. Voer de stappen op het scherm uit om je account toe te voegen.

Tip: Tik als dit beschikbaar is op Gmailify proberen om Gmail-functies te gebruiken in je toegevoegde account, zoals spambeveiliging en e-mailcategorieën.

Een account verwijderen
  1. Open de Gmail-app op je iPhone of iPad.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto.
  3. Tik op Accounts op dit apparaat beheren en dan Verwijderen van dit apparaat.

Wisselen van e-mailaccount of alle berichten uit je e-mailaccounts tonen

Wisselen van e-mailaccount

Belangrijk: De berichten van elk account worden apart gehouden in de Gmail-app.

1. Open de Gmail-app  op je iPhone of iPad.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto.
  3. Tik op het account dat je wilt gebruiken.
Berichten tonen uit alle e-mailaccounts
  1. Open de Gmail-app op je iPhone of iPad.
  2. Tik linksboven op Menu Menu en dan Alle e-mail.