Muiden sähköpostitiliesi postin katsominen

Jos sinulla on useita sähköpostitilejä, voit katsoa niiden postit Gmailissa. Lue lisää uuden Gmail-tilin lisäämisestä Gmail-sovellukseen.

Voit lukea ja lähettää viestejä useimmista sähköpostiosoitteista Androidin Gmail-sovelluksella. Yhteensopivia palveluja ovat esimerkiksi Yahoo ja Hotmail. Sähköpostin edelleenlähetyksen sijaan voit lisätä tilin Gmail-sovellukseen.

Tilin lisääminen tai poistaminen

Voit lisätä Androidin Gmail-sovellukseen Gmail-tilejä ja muita kuin Gmail-tilejä.

Lisää tili
  1. Avaa Gmail-sovellus  Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse profiilikuvasi oikeasta yläkulmasta.

3. Valitse Lisää toinen tili.
  4. Valitse lisättävän tilin tyyppi.
    • Jos luet työpaikan tai oppilaitoksen osoitteeseen lähetettyjä sähköposteja Windowsin Outlookissa, valitse Outlook, Hotmail ja Live.
    • Jos sähköpostipalveluasi ei näy, valitse Muu.
  5. Lisää tili näytön ohjeiden mukaisesti.
Tilin poistaminen
  1. Avaa Gmail-sovellus  Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse profiilikuvasi oikeasta yläkulmasta.
  3. Valitse Hallinnoi tämän laitteen tilejä.
  4. Valitse poistettava sähköpostitili.
  5. Valitse Poista tili

Kaikkien tilien näyttäminen Gmail-sovelluksessa

1. Avaa Gmail-sovellus  Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko.
  3. Valitse Kaikki postilaatikot.