Se e-mails fra andre konti

Hvis du har flere e-mailkonti, kan du se dem alle i Gmail. Du kan vælge mellem følgende muligheder:

• Importér alle meddelelser (både gamle og nye): Vælg denne mulighed, hvis du stadig bruger en anden e-mailadresse, herunder en anden Gmail-adresse. Der kan være en lille forsinkelse i visningen af nye meddelelser.
  • Importér kun gamle meddelelser: Vælg denne mulighed, hvis du for nylig har skiftet til Gmail fra en anden udbyder.
  • Videresend kun nye meddelelser: Vælg denne mulighed, hvis du vil have øjeblikkelig adgang til dine nye meddelelser.

Du kan læse og sende mails fra de fleste mailadresser, bl.a. Yahoo og Hotmail, ved hjælp af Gmail-appen. I stedet for at videresende dine mails fra en konto kan du føje den pågældende konto til Gmail-appen.

Tilføj eller fjern din konto

Du kan føje både Gmail- og ikke-Gmail-konti til Gmail-appen i Android.

Tilføj en konto
  1. Åbn Gmail-appen Gmail på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på dit profilbillede øverst til højre.

3. Tryk på Tilføj en ny konto.
  4. Vælg den type konto, du vil tilføje.
    • Hvis du tjekker arbejds- eller skolemails via Outlook til Windows, skal du vælge Outlook, Hotmail og Live.
    • Vælg Anden, hvis du ikke kan se din mailtjeneste.
  5. Følg vejledningen på skærmen for at tilføje din konto.
Fjern en konto
  1. Åbn Gmail-appen Gmail på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på dit profilbillede øverst til højre.
  3. Tryk på Administrer konti på denne enhed.
  4. Tryk på den mailkonto, du vil fjerne.
  5. Tryk på Fjern konto

Se alle konti i Gmail-appen

1. Åbn Gmail-appen Gmail på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på menuen Menu øverst til venstre.
  3. Tryk på Alle indbakker.