Consultar els correus electrònics d'altres comptes

Si teniu diferents comptes de correu electrònic, els podeu consultar a Gmail. Obteniu informació sobre com podeu afegir un altre compte de correu electrònic a l'aplicació Gmail.

Important: si l'altre compte de correu electrònic que teniu no admet les connexions segures, no us podreu connectar.

Rebre tots els missatges

Importeu missatges antics i nous d'un altre compte de correu electrònic.

Nota: no podeu moure carpetes ni etiquetes de l'altre compte, sinó només missatges.

Pas 1: canvieu la configuració de l'altre compte

Yahoo, Outlook o un altre servei de correu electrònic

Comproveu que l'altre compte té accés POP i, a continuació, canvieu la configuració de Gmail.

Un altre compte de Gmail

1. A l'ordinador, inicieu la sessió al compte de Gmail que contingui els missatges que voleu importar.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració Configuració i després Mostra tota la configuració.
  3. Feu clic a la pestanya Reenviament i POP/IMAP.
  4. A la secció "Baixada POP", seleccioneu Activa POP per a tots els missatges.
  5. Recomanació: al costat de "Quan s'accedeix als missatges a través de POP", seleccioneu conserva la còpia de Gmail a la safata d'entrada.
  6. Feu clic a Desa els canvis, a la part inferior.

Pas 2: canvieu la configuració de Gmail

1. A l'ordinador, inicieu la sessió al compte de Gmail al qual vulgueu importar els missatges.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració Configuració i després Mostra tota la configuració.
  3. Feu clic a la pestanya Comptes i importació.
  4. A la secció "Consulta el correu d'altres comptes", feu clic a Afegeix un compte de correu.
  5. Escriviu l'adreça electrònica de l'altre compte i feu clic a Següent.
  6. Seleccioneu un compte i feu clic a Següent.
  7. Escriviu la contrasenya.
  8. Recomanació: marqueu les caselles de les opcions següents.
    • "En recuperar el correu, utilitza sempre una connexió segura (SSL)"
    • "Etiqueta els missatges entrants"
    • Deixeu la resta de caselles sense marcar.
  9. Feu clic a Afegeix un compte.

"El servidor ha denegat l'accés POP3"

• Si feu servir la verificació en dos passos, introduïu una contrasenya d'aplicació nova.
  • Si utilitzeu un compte de la feina o d'un centre educatiu: a la secció "Servidor POP", introduïu mail.domain.com i, a continuació, seleccioneu Port 110.
  • Si utilitzeu registres MX de Google amb el compte de la feina o d'un centre educatiu, a la secció "Servidor POP", introduïu pop.gmail.com i, a continuació, seleccioneu Port 995.
  • Si continueu sense poder iniciar la sessió, activeu l'accés a aplicacions menys segures. És possible que també hàgiu de desactivar el codi de seguretat o el text distorsionat.

Si rebeu algun altre missatge d'error, obteniu informació sobre com podeu resoldre problemes relacionats amb Obtenció de missatges.

Veig un altre missatge error

Feu clic a Mostra els detalls de l'error i seguiu aquests consells:

• Si POP està desactivat, aneu a la pàgina de configuració de l'altre compte de correu electrònic i activeu-lo.
  • Si POP no està disponible, és possible que el proveïdor de correu electrònic no admeti POP. Seguiu els passos que s'indiquen més avall per importar els missatges antics i, a continuació, reenvieu els nous automàticament.

Si rebeu algun altre missatge d'error, obteniu informació sobre com podeu resoldre problemes relacionats amb Obtenció de missatges.

Rebre només els missatges antics

Si fa poc que heu canviat a Gmail, podeu transferir els correus electrònics antics de l'altre compte.

Important: si utilitzeu Gmail per a la feina o per a un centre educatiu i no veieu l'opció per importar correu, és possible que l'administrador hagi desactivat aquesta funció.

1. A l'ordinador, obriu Gmail.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració Configuració i després Mostra tota la configuració.
  3. Feu clic a la pestanya Comptes i importació o Comptes.
  4. A la segona secció, feu clic a Importa el correu i els contactes.
  5. Seguiu els passos que es mostren a la pantalla.
  6. Feu clic a Inicia la importació.

Perquè tingueu temps d'avisar els amics que teniu una adreça nova de Gmail, durant 30 dies us reenviarem els missatges que rebeu a l'altre compte.Mostrarem l'adreça nova de Gmail durant 60 dies o bé fins que suprimiu el recordatori.

Deixar d'importar correus electrònics

1. A l'ordinador, obriu el compte de Gmail al qual estàveu important el correu.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració Configuració i després Mostra tota la configuració.
  3. Feu clic a la pestanya Comptes i importació.
  4. A la secció "Consulta el correu d'altres comptes", feu clic a Suprimeix al costat del compte del qual vulgueu deixar de rebre correus electrònics.

Consell: si continueu rebent correus electrònics, comproveu si teniu el reenviament automàtic configurat a l'altre compte i esbrineu com podeu desactivar-lo. Si no voleu conservar els correus electrònics que ja s'havien importat, obteniu informació sobre com se suprimeixen.

Reenviar només els missatges nous

Des d'una altra adreça de Gmail: configureu el reenviament automàtic.

Des de Yahoo, Outlook o un altre servei de correu electrònic: esbrineu com podeu reenviar automàticament els correus electrònics des del servei corresponent.