Consultar els correus electrònics d'altres comptes

Si teniu diferents comptes de correu electrònic, els podeu consultar a Gmail. Podeu triar entre les opcions següents:

• Rebre tots els missatges (els antics i els nous): trieu aquesta opció si continueu utilitzant una altra adreça electrònica, també si és de Gmail. És possible que els missatges nous no es mostrin de seguida.
  • Rebre només els missatges antics: trieu aquesta opció si fa poc que heu canviat d'un altre proveïdor a Gmail.
  • Reenviar només els missatges nous: trieu aquesta opció si voleu veure els missatges nous d'immediat.

Rebre tots els missatges

Podeu importar missatges antics i nous d'un altre compte de correu electrònic.

Nota: des de l'altre compte només podeu moure els missatges, no pas les carpetes ni les etiquetes.

Pas 1: canvieu la configuració de l'altre compte

Yahoo, Outlook o un altre servei de correu electrònic

Comproveu que l'altre compte té accés POP i, a continuació, canvieu la configuració de Gmail.

Un altre compte de Gmail

1. Inicieu la sessió al compte de Gmail del qual vulgueu importar els missatges.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració Configuració Després Configuració.
  3. Feu clic a la pestanya Reenviament i POP/IMAP.
  4. A la secció "Baixada POP", seleccioneu Activa POP per a tots els missatges.
  5. Recomanació: al costat de "Quan s'accedeix als missatges a través de POP", seleccioneu conserva la còpia de Gmail a la Safata d'entrada.
  6. Feu clic a Desa els canvis, a la part inferior.

Pas 2: canvieu la configuració de Gmail

1. Inicieu la sessió al compte de Gmail al qual vulgueu importar els missatges.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració Configuració Després Configuració.
  3. Feu clic a la pestanya Comptes i importació o Comptes.
  4. A la secció "Consulta el correu d'altres comptes", feu clic a Afegeix un compte de correu.
  5. Escriviu l'adreça electrònica de l'altre compte i feu clic a Pas següent.
  6. Escriviu la contrasenya.
  7. Recomanació: marqueu les caselles de les opcions següents.
    • "En recuperar correu, utilitza sempre una connexió segura (SSL)"
    • "Etiqueta els missatges entrants"
    • Deixeu la resta de caselles sense marcar.
  8. Feu clic a Afegeix un compte.

"El servidor ha denegat l'accés POP3"

• Si feu servir la verificació en dos passos: introduïu una contrasenya d'aplicació nova.
  • Si utilitzeu un compte de la feina o d'un centre educatiu: a la secció "Servidor POP", introduïu mail.domain.com i, a continuació, seleccioneu Port 110.
  • Si utilitzeu registres MX de Google amb el compte de la feina o d'un centre educatiu: a la secció "Servidor POP", introduïu pop.gmail.com i, a continuació, seleccioneu Port 995.
  • Si encara no podeu iniciar la sessió, activeu l'accés a aplicacions menys segures. És possible que també hàgiu de desactivar el codi de seguretat o el text distorsionat.

Si rebeu algun altre missatge d'error, obteniu informació sobre com resoldre problemes amb Obtenció de missatges.

Veig un altre missatge error

Feu clic a Mostra els detalls de l'error i seguiu aquests consells:

• Si POP està desactivat, aneu a la pàgina de configuració de l'altre compte de correu electrònic i activeu-lo.
  • Si POP no està disponible, és possible que el proveïdor de correu electrònic no admeti POP. Seguiu els passos que s'indiquen més avall per importar els missatges antics i, a continuació, reenvieu els nous automàticament.

Si rebeu algun altre missatge d'error, obteniu informació sobre com resoldre problemes amb Obtenció de missatges.

Rebre només els missatges antics

Si fa poc que heu canviat a Gmail, podeu transferir els correus electrònics antics de l'altre compte. Seguiu aquests passos:

1. Obriu Gmail.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració Configuració Després Configuració.
  3. Feu clic a la pestanya Comptes i importació o Comptes.
  4. A la segona secció, feu clic a Importa el correu i els contactes.
  5. Seguiu els passos que es mostren a la pantalla.
  6. Feu clic a Inicia la importació.

Perquè tingueu temps d'avisar els amics que teniu una adreça nova de Gmail, durant 30 dies us reenviarem els missatges que rebeu a l'altre compte.

Deixar d'importar correus electrònics

1. Obriu el compte de Gmail al qual estàveu important el correu.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració Configuració Després Configuració.
  3. Feu clic a la pestanya Comptes i importació.
  4. A la secció "Consulta el correu d'altres comptes", feu clic a Suprimeix al costat del compte del qual vulgueu deixar de rebre correus electrònics.

Nota: si continueu rebent correus electrònics, comproveu si teniu el reenviament automàtic configurat a l'altre compte i esbrineu com desactivar-lo. Si voleu suprimir els correus electrònics que ja s'havien importat, obteniu informació sobre com suprimir-los

Reenviar només els missatges nous

Des d'una altra adreça de Gmail: configureu el reenviament automàtic.

Des de Yahoo, Outlook o un altre servei de correu electrònic: esbrineu com reenviar automàticament els correus electrònics des del servei corresponent.