Consultar els correus electrònics d'altres comptes

Si teniu diferents comptes de correu electrònic, els podeu consultar a Gmail. Obteniu informació sobre com podeu afegir un altre compte de correu electrònic a l'aplicació Gmail.

Afegir o suprimir un compte de correu electrònic

A l'aplicació Gmail per a Android, podeu afegir tant comptes d'aquest servei com d'altres clients.

Afegir un compte
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior dreta, toqueu la foto de perfil.

3. Toqueu Afegeix un altre compte.
  4. Trieu el tipus de compte que vulgueu afegir.
    • Si consulteu els correus electrònics de la feina o d'un centre educatiu a Outlook per a Windows, seleccioneu Outlook, Hotmail i Live.
    • Si no veieu el vostre servei de correu electrònic, seleccioneu Altres.
  5. Seguiu els passos que es mostren a la pantalla per afegir el compte.
Suprimir un compte
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto de perfil.
  3. Toqueu Gestiona els comptes d'aquest dispositiu.
  4. Toqueu el compte de correu electrònic que vulgueu suprimir.
  5. Toqueu Suprimeix el compte.

Canviar de compte o cercar tots els missatges dels comptes de correu electrònic

Canviar de compte de correu electrònic

Important: a l'aplicació Gmail, els missatges dels diferents comptes es mantenen separats.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto de perfil.
  3. Toqueu el compte que vulgueu utilitzar.
Cercar missatges de tots els comptes de correu electrònic
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú Menú i, a continuació, Totes les safates d'entrada.