Muiden sähköpostitiliesi postin katsominen

Jos sinulla on useita sähköpostitilejä, voit katsoa niiden postit Gmailissa. Lue lisää uuden Gmail-tilin lisäämisestä Gmail-sovellukseen.

Sähköpostitilin lisääminen tai poistaminen

Voit lisätä iPhonen tai iPadin Gmail-sovellukseen sekä Gmail-tilejä että muita sähköpostitilejä. Varmista, että olet ladannut Gmail-sovelluksen.

Tilin lisääminen
  1. Avaa Gmail-sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse profiilikuvasi oikeasta yläkulmasta.
  3. Valitse Lisää toinen tili.
  4. Valitse lisättävän tilin tyyppi.
    • Jos haluat käyttää iCloud Mail-, @me.com- tai @mac.com-tiliä, valitse iCloud.
    • Jos luet työ- tai koulusähköposteja Windowsin Outlookissa, valitse Outlook, Hotmail ja Live.
    • Jos et löydä sähköpostipalveluasi, valitse Muu (IMAP-protokolla).
  5. Lisää tili näytöllä olevien ohjeiden mukaan.

Vinkki: Jos toiminto on käytettävissä, valitse Kokeile Gmailifytä, jotta voit käyttää lisätyllä tilillä Gmailin ominaisuuksia, kuten roskasisältösuojausta ja sähköpostikategorioita.

Tilin poistaminen
  1. Avaa Gmail-sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse profiilikuva oikeasta yläkulmasta.
  3. Valitse Ylläpidä tämän laitteen tilejä ja sitten Poista tältä laitteelta.

Sähköpostitilin vaihtaminen tai kaikkien viestien hakeminen

Sähköpostitilin vaihtaminen

Tärkeää: Gmail-sovelluksessa eri tilien viestit pysyvät erillään.

1. Avaa Gmail-sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse profiilikuvasi oikeasta yläkulmasta.
  3. Napauta tiliä, jota haluat käyttää.
Viestien hakeminen kaikilta sähköpostitileiltä
  1. Avaa Gmail-sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko ja sitten Kaikki postilaatikot.