Opprett en Gmail-konto

For å registrere deg for Gmail, opprett en Google-konto. Brukernavnet og passordet du får da, gjelder både for Gmail og andre Google-tjenester, som YouTube, Google Play og Google Disk.

Registrer deg for en Gmail-konto

1. Gå til påloggingssiden for Google-kontoer.
  2. Klikk på Opprett en konto.
  3. Følg trinnene på skjermen for å konfigurere kontoen din.
  4. Logg deretter på Gmail med Google-kontoen du opprettet.

Opprett en konto

Brukernavnet jeg vil ha, er i bruk

Du kan ikke få en bestemt Gmail-adresse hvis brukernavnet du vil ha, er

• i bruk allerede
  • svært likt et eksisterende brukernavn (hvis eksempel@gmail.com er tatt, tillater vi ikke eksempe1@gmail.com)
  • identisk med et brukernavn som har vært brukt tidligere – selv om brukernavnet nå er slettet
  • reservert av Google for å forhindre søppelpost eller misbruk

Noen utgir seg for å være meg

Hvis du mener at noen har opprettet en Gmail-adresse for å prøve å utgi seg for å være deg, kan du

Gmail kan dessverre ikke mekle i tvister med tredjeparter i saker som gjelder falsk identitet. Finn ut mer om vilkårene for bruk av Gmail.

Bruk Gmail for bedriften din

Hvis du vil bruke Gmail for bedriften din, kan en Google Workspace-konto være bedre for deg enn en personlig Google-konto. Google Workspace inkluderer følgende:

• En profesjonell, annonsefri Gmail-konto som bruker bedriftens domenenavn, for eksempel susan@example.com.
  • Eierskap av medarbeidernes kontoer, slik at du alltid har kontroll over bedriftens kontoer, e-poster og filer.
  • Brukerstøtte fra faktiske personer via telefon, e-post og chat døgnet rundt, hele uken.
  • Mer lagringsplass i Gmail og Google Disk.
  • Administrering av mobilenheter for å holde dataene dine sikre, som muligheten til å fjernutviske tapte enheter.
  • Avanserte kontroller for sikkerhet og administrering.

Finn ut mer om Google Workspace, eller start en prøveperiode uten kostnad.