Opret en Gmail-konto

Hvis du vil tilmelde dig Gmail, skal du oprette en Google-konto. Du kan bruge brugernavnet og adgangskoden til at logge ind på Gmail og andre Google-produkter såsom YouTube, Google Play og Google Drev.

Opret en Gmail-konto

1. Gå til loginsiden for Google-konti.
  2. Klik på Opret konto.
  3. Følg vejledningen på skærmen for at konfigurere din konto.
  4. Log ind på Gmail ved hjælp af den konto, du har oprettet.

Opret en konto

Det brugernavn, jeg vil have, er allerede i brug

Du kan ikke oprette en Gmail-adresse med et bestemt brugernavn, hvis følgende er gældende for det navn, du har anmodet om:

• Navnet er allerede i brug.
  • Det ligner et eksisterende brugernavn (hvis f.eks. eksempel@gmail.com allerede findes, kan du ikke bruge eksempe1@gmail.com).
  • Det er det samme som et brugernavn, der tidligere har været brugt, men nu er slettet.
  • Det er reserveret af Google for at forhindre spam eller misbrug.

Nogen udgiver sig for at være mig

Hvis du mener, nogen har oprettet en Gmail-adresse for at forsøge at efterligne din identitet, kan du:

• Indsende en rapport til Internet Crime Complaint Center (center for klager over internetkriminalitet).
  • Kontakte Office of Consumer Protection (forbrugerstyrelsen) i din delstat.

Gmail kan ikke mægle i sager, der involverer tredjeparter, i forbindelse med personefterligning. Få flere oplysninger om servicevilkår for Gmail.

Brug Gmail i din virksomhed

Hvis du vil bruge Gmail til din virksomhed, kan en Google Workspace-konto være bedre end en personlig Google-konto. Du kan få Google Workspace fra 6 USD pr. bruger om måneden. Prisen inkluderer følgende:

• En professionel, annoncefri Gmail-konto med din virksomheds domænenavn, f.eks. susan@eksempel.dk.
  • Ejerskab af medarbejdernes konti, så du altid har styr på din virksomheds konti, mails og filer.
  • Personlig support via telefon, mail eller chat døgnet rundt.
  • Mere lagerplads i Gmail og Google Drev.
  • Administration af mobilenheder til beskyttelse af dine data, f.eks. muligheden for at fjernrydde en mistet enhed.
  • Avancerede sikkerheds- og administrationsindstillinger.

Få flere oplysninger om Google Workspace, eller start en prøveperiode uden beregning.