Bruk den nyeste versjonen av Gmail i nettleseren

Hvis nettleseren støttes, åpnes Gmail automatisk i den nyeste versjonen med de nyeste funksjonene og sikkerhetsoppdateringene. Finn ut hvordan du bruker Gmail med støttede nettlesere.

Tips: Du kan også bruke den nyeste versjonen av Gmail med skjermlesere.

Finn ut hvordan du løser problemer når Gmail ikke lastes inn

Hvis Gmail ikke lastes inn, bør du sjekke om det er problemer med nettleseren, internettilkoblingen eller enheten.

Sjekk nettleseren
  1. Bruk en nettleser som støttes.
    • De fleste nettlesere støtter Gmail. Hvis du har problemer med å bruke nettleseren med Gmail, kan du
      • oppdatere nettleseren til den nyeste versjonen
      • prøve en annen nettleser
  2. sjekke nettleserutvidelsene eller programmene dine
    • Noen utvidelser og tillegg i nettleseren eller programmer på datamaskinen kan føre til at Gmail ikke fungerer.
    • Slå av utvidelser og avinstaller programmer enkeltvis. Deretter åpner du Gmail på nytt for å se om det løser problemet.
    • Hvis det er mulig, kan du prøve å bruke nettleserens inkognitomodus eller modus for privat surfing.
  3. Tøm bufferen og slett informasjonskapslene i nettleseren, og åpne deretter Gmail på nytt.
Sjekk internettilkoblingen
  1. Start enheten på nytt.
  2. Slå av tilkoblingen til wifi eller mobildata, og slå den på igjen.
    • Tips: Hvis du bruker wifi og Gmail fortsatt ikke lastes inn, starter du ruteren på nytt. Les bruksanvisningen for ruteren for å se hvordan du starter den på nytt.
  3. Koble til et annet nettverk.

Hvis du fortsatt har tilkoblingsproblemer etter at du har fullført disse trinnene, kan du kontakte tjenesteleverandøren din eller verten for wifi-nettverket ditt.

Prøv med en annen enhet
Det er ikke sikkert at Gmail lastes inn i nettlesere på eldre enheter. Prøv å bruke en annen enhet for å sjekke om Gmail lastes inn riktig.

Hvis du fortsatt ikke får lastet inn Gmail i nettleseren din, kan du prøve dette: