Viktighetsmarkører i Gmail

Gmail bruker flere signaler for å merke e-postene dine automatisk som viktige eller ikke viktige.

Hvordan avgjør Gmail hvilke e-poster som er viktige?

Gmail bruker flere signaler til å avgjøre hvilke e-poster som automatisk skal merkes som viktige eller ikke viktige, for eksempel

• hvem du sender e-post til, og hvor ofte du sender til dem
  • hvilke e-poster du åpner
  • hvilke e-poster du svarer på
  • hvilke nøkkelord som går igjen i e-postene du pleier å lese
  • hvilke e-poster du stjernemerker, arkiverer eller sletter

For å se hvorfor en e-post ble merket som viktig, hold markøren over viktighetsmarkøren .

Merk: Hvis en e-post er merket som viktig, men du ikke vil at den skal være det, kan du klikke på viktighetsmarkøren for å endre det. På den måten lærer Gmail også hvilke e-poster du mener er viktige.

Se de viktige e-postene dine

Ved siden av e-poster som Gmail regner for å være viktige, ser du en gul viktighetsmarkør . Hvis e-posten ikke er merket som viktig, er markøren tom.

For å se alle e-postene som er merket som viktige, søk i Gmail etter is:important.

Endre innstillingene for viktighetsmarkører

Angi at tidligere handlinger ikke skal brukes til å avgjøre hvilke e-poster som er viktige

1. Åpne Gmail i en nettleser. Du kan ikke bruke Gmail-appen til å endre denne innstillingen, men innstillingen du velger på datamaskinen, gjelder også i appen.
  2. Klikk på Innstillinger Innstillinger øverst til høyre og så Se alle innstillinger.
  3. Klikk på Innboks-fanen.
  4. Velg Ikke bruk de tidligere handlingene mine for å foreslå hvilke e-poster som er viktige i delen «Viktighetsmarkører».
  5. Klikk på Lagre endringer nederst på siden.

Skjul viktighetsmarkører i Gmail

1. Åpne Gmail i en nettleser. Du kan ikke bruke Gmail-appen til å endre denne innstillingen, men innstillingen du velger på datamaskinen, gjelder også i appen.
  2. Klikk på Innstillinger Innstillinger øverst til høyre og så Se alle innstillinger.
  3. Klikk på Innboks-fanen.
  4. Velg Ingen markører i delen «Viktighetsmarkører».
  5. Klikk på Lagre endringer nederst på siden.