Vigtighedsmarkører i Gmail

Gmail bruger flere signaler til automatisk at markere dine mails som vigtige eller ikke-vigtige.

Sådan afgør Gmail, hvilke mails der er vigtige

Gmail anvender flere signaler til at afgøre, hvilke meddelelser der automatisk skal markeres som vigtige, bl.a.:

• Hvem du sender mails til, og hvor ofte du sender mails til dem
  • Hvilke mails, du åbner
  • Hvilke mails, du besvarer
  • Søgeord i mails, du normalt læser
  • Hvilke mails, du stjernemarkerer, arkiverer eller sletter

Du kan se, hvorfor en mail er blevet markeret som vigtig, ved at holde markøren over vigtighedsmarkøren .

Bemærk! Hvis en mail er blevet markeret som vigtig, men du ikke mener, at den er vigtig, kan du klikke på vigtighedsmarkøren  for at ændre dette. På den måde lærer Gmail også, hvilke mails du mener er vigtige.

Se dine vigtige mails

Der vises en gul vigtighedsmarkør ud for de mails, som Gmail mener er vigtige. Hvis en mail ikke er blevet markeret som vigtig, er markøren tom.

Du kan se alle de mails, der er markeret som vigtige, ved at søge efter is:important i Gmail.

Skift indstillinger for dine vigtighedsmarkører

Undlad at bruge tidligere handlinger til at forudsige, hvilke mails der er vigtige

1. Åbn Gmail i en browser. Du kan ikke ændre denne indstilling via Gmail-appen, men de indstillinger, du vælger på din computer, anvendes også i din app.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og derefter Se alle indstillinger.
  3. Klik på fanen Indbakke.
  4. Vælg Brug ikke mine tidligere handlinger til at forudsige, hvilke meddelelser der er vigtige i sektionen "Vigtighedsmarkører".
  5. Klik på Gem ændringer nederst på siden.

Skjul vigtighedsmarkører i Gmail

1. Åbn Gmail i en browser. Du kan ikke ændre denne indstilling via Gmail-appen, men de indstillinger, du vælger på din computer, anvendes også i din app.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og derefter Se alle indstillinger.
  3. Klik på fanen Indbakke.
  4. Vælg Ingen markører i sektionen "Vigtighedsmarkører".
  5. Klik på Gem ændringer nederst på siden.