Marcadors d'importància de Gmail

Gmail utilitza diversos indicadors per marcar automàticament els correus electrònics com a importants o no importants.

Com decideix Gmail quins correus electrònics són importants

Gmail utilitza diversos indicadors per decidir quins missatges marca automàticament com a importants, com ara:

• Les persones a qui envieu correus electrònics i amb quina freqüència ho feu.
  • Els correus electrònics que obriu.
  • Els correus electrònics als quals responeu.
  • Les paraules clau presents als correus electrònics que acostumeu a llegir.
  • Els correus electrònics que destaqueu, arxiveu o suprimiu.

Per veure per què un correu electrònic s'ha marcat com a important, passeu el cursor per sobre del marcador d'importància .

Nota: si un correu electrònic està marcat com a important, però no voleu que ho estigui, feu clic al marcador d'importància  per canviar-ho. D'aquesta manera, Gmail també sabrà quins missatges penseu que són importants.

Veure els correus electrònics importants

Al costat dels correus electrònics que Gmail considera importants, veureu un marcador d'importància de color groc . Els marcadors dels correus electrònics que no s'hagin considerat com a importants estaran buits.

Per veure tots els correus electrònics que estan marcats com a importants, cerqueu is:important a Gmail.

Canviar la configuració dels marcadors d'importància

No utilitzar accions anteriors per predir quins correus electrònics són importants

1. Al navegador, obriu Gmail. Aquesta configuració no es pot canviar des de l'aplicació Gmail, però la configuració que trieu a l'ordinador també serà vàlida per a l'aplicació.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració Configuració i, a continuació, Mostra tota la configuració.
  3. Feu clic a la pestanya Safata d'entrada.
  4. A la secció "Marcadors d'importància", seleccioneu No utilitzis les meves accions anteriors per preveure quins missatges m'importen més.
  5. Feu clic a Desa els canvis, a la part inferior de la pàgina.

Amagar els marcadors d'importància a Gmail

1. Al navegador, obriu Gmail. Aquesta configuració no es pot canviar des de l'aplicació Gmail, però la configuració que trieu a l'ordinador també serà vàlida per a l'aplicació.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració Configuració i, a continuació, Mostra tota la configuració.
  3. Feu clic a la pestanya Safata d'entrada.
  4. A la secció "Marcadors d'importància", seleccioneu Cap marcador.
  5. Feu clic a Desa els canvis, a la part inferior de la pàgina.