Endre layouten til Gmail-innboksen din

Tilpass innboksen din, inkludert flere innbokser.

Velg layout for innboksen

1. Gå til Gmail på en datamaskin.
  2. Hold markøren over Innboks øverst til venstre, og klikk deretter på nedoverpilen Nedoverpil.
  3. Velg Standard, Viktige først, Uleste først, Stjernemerkede først, Flere innbokser eller Prioritert innboks.

Finn ut mer om layout-alternativene for innboksen

Noen innboksstiler har flere innstillinger og alternativer du kan endre.

Standard (kategorier eller faner)

Hvis du velger «Standard», deles innboksen inn i forskjellige faner, som «Primær», «Sosialt», «Reklame» og «Oppdateringer». Når du har «Standard»-innboksen, sorteres e-postene automatisk i faner, men du kan flytte e-postene mellom kategoriene hvis du vil.

Finn ut mer om innboksfaner og -kategorier.

Viktige først

Hvis du velger «Viktige først», deles innboksen opp i to deler: «Viktig» øverst og «Alt annet» nederst.

Finn ut mer om hvordan Gmail avgjør hvilke e-poster som skal merkes som viktige.

Uleste først

Hvis du velger «Uleste først», deles innboksen opp i to deler: «Ulest» øverst og «Alt annet» nederst.

Stjernemerkede først

Hvis du velger «Stjernemerkede først», deles innboksen opp i to deler: «Stjernemerket» øverst og «Alt annet» nederst.

Flere innbokser

Hvis du velger «Flere innbokser», legger Gmail til flere deler i innboksen din. Du kan bruke søkeoperatorer eller egendefinerte etiketter til å opprette hver del.

Prioritert innboks

Hvis du velger «Prioritert innboks», deles innboksen opp i flere deler. Du kan bestemme hvilke deler du vil vise, som «Viktig og ulest», «Stjernemerket» og «Alt annet», eller en etikett du har opprettet.

Skjul eller vis listen over innbokser og etiketter
Du finner alle innboksene og etikettene dine i menyen til venstre. Når menyen til venstre er skjult, har du mer plass til e-postene dine og kan holde markøren over menyen for flere alternativer.
Slik skjuler du menyen til venstre:
  1. Gå til Gmail på datamaskinen.
  2. Klikk på menyen øverst til venstre.
Tips: Hvis du vil vise menyen igjen, klikker du på Meny .