Sortér e-postene dine med prioritert innboks i Gmail

Når du velger «Prioritert innboks»-innstillingen, deles innboksen din i tre deler: «Viktig og ulest», «Stjernemerket» og «Alt annet».

Slå på prioritert innboks

1. Åpne Gmail.
  2. For å konfigurere innboksen din, klikk på Innstillinger Innstillingeretterfulgt av Innstillinger øverst til høyre.
  3. Klikk på Innboks-fanen.
  4. Velg Prioritert innboks i «Innbokstype»-delen.
  5. Velg andre innstillinger for innboksen, for eksempel hvilke deler du vil ha, og om viktighetsmarkører skal vises.
  6. Klikk på Lagre endringer nederst på siden.

Finn ut hvordan e-post blir merket som viktig

Finn ut mer om viktighetsmarkører i Gmail, for eksempel hvordan viktighetsmarkører legges til automatisk.