Tärkeät postit

Tärkeät postit yrittää tunnistaa tärkeät saapuvat viestisi automaattisesti ja erottaa ne kaikista muista. Oletuksena Tärkeät postit jakaa postilaatikkosi kolmeen osioon: Tärkeät ja lukemattomat, Tähdelliset ja Kaikki muut.

Postilaatikon tyypin muuttaminen

Tärkeät postit on yksi monista postilaatikkotyyleistä. Voit siirtyä helposti tyylistä toiseen ja valita, mikä toimii sinulle parhaiten.

1. Avaa Gmail.
  2. Klikkaa rataskuvaketta oikeassa yläkulmassa.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Valitse Postilaatikko-välilehti.
  5. Valitse Postilaatikon tyyppi -osion avattavasta valikosta Tärkeät postit.
  6. Valitse sivun alaosasta Tallenna muutokset.

Voit myös nopeasti vaihtaa postilaatikon tyyppiä siirtymällä Postilaatikko-kohdan päälle Gmailin vasemmalla puolella ja klikkaamalla Gmail Inbox down arrow icon alaspäin osoittavaa nuolta.

Tärkeät postit -laatikon käyttäminen

Tärkeät viestit

Gmail käyttää erilaisia signaaleja saapuvien viestien priorisoinnissa, mukaan lukien kenelle olet lähettänyt sähköpostia, kenen kanssa olet pikaviestitellyt useimmiten ja mitkä avainsanat esiintyvät usein viesteissä, jotka olet avannut viime aikoina.

Jos Tärkeät postit pitää sähköpostiviestiä erheellisesti tärkeänä tai ei merkitse viestiä, joka on tärkeä, voit opettaa sitä tekemään parempia valintoja.

• Voit merkitä viestin tärkeäksi klikkaamalla lähettäjän nimen vasemmalla puolella olevaa tyhjää tärkeysmerkkiä.
    Not important marker

• Voit merkitä viestin ei-tärkeäksi klikkaamalla lähettäjän nimen vasemmalla puolella olevaa keltaista tärkeysmerkkiä.
    Important marker screenshot

Kun merkitset viestin ei-tärkeäksi, se siirretään pois Tärkeät-osiosta. Ajan kuluessa Tärkeät postit oppii näiden painikkeiden kautta antamasi palautteen perusteella, mitkä viestit ovat sinulle tärkeitä. Lisätietoja tärkeysjärjestyksen toiminnasta.

Postilaatikon osiot

Tärkeät postit jakaa postilaatikkosi kolmeen osioon: Tärkeät ja lukemattomat, Tähdelliset ja Kaikki muut. Voit kuitenkin valita ja muokata omia osioita. Vaihda asetuksia alla olevien ohjeiden mukaisesti:

1. Avaa Gmail.
  2. Klikkaa rataskuvaketta oikeassa yläkulmassa.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Valitse Postilaatikko-välilehti.
  5. Muuta haluamasi asetukset.
  6. Valitse sivun alaosasta Tallenna muutokset.

Voit myös luoda omia osioita tietyille tunnisteille (valitse Lisää vaihtoehtoja… muokatessasi postilaatikon osioita).