Opdel dine mails ved hjælp af Prioriterede mails i Gmail

Når du vælger indstillingen "Prioriterede mails", opdeles dine mails automatisk i tre sektioner: Vigtige og Ulæste, Stjernemarkerede og andre.

Aktivér Prioriterede e-mails

1. Åbn Gmail.
  2. Konfigurer din indbakke ved at gå op øverst til højre og klikke på Indstillinger Indstillinger og så Indstillinger.
  3. Klik på fanen Indbakke.
  4. Vælg Prioriterede e-mails i sektionen "Indbakketype".
  5. Vælg andre indstillinger for indbakken, f.eks. hvilke sektioner du vil have, og om der skal vises vigtighedsmarkører eller ej.
  6. Klik på Gem ændringer nederst på siden.

Få oplysninger om, hvordan mails markeres som vigtige

Få oplysninger om vigtighedsmarkører i Gmail, herunder hvordan vigtighedsmarkører tilføjes automatisk.