Dividir els vostres correus electrònics amb la safata Prioritaris de Gmail

Si trieu la configuració "Prioritaris", els correus electrònics es dividiran automàticament en tres seccions: importants i no llegits, destacats i tota la resta.

Activar Prioritaris

1. Obriu Gmail.
  2. Per configurar la safata d'entrada, a la part superior dreta, feu clic a Configuració Configuració Després Configuració.
  3. Feu clic a la pestanya Safata d'entrada.
  4. A la secció "Tipus de safata d'entrada", seleccioneu Prioritaris.
  5. Trieu altres opcions de configuració de la safata d'entrada, com ara les seccions que voleu que es mostrin i si voleu veure els marcadors d'importància o preferiu no fer-ho.
  6. A la part inferior de la pàgina, feu clic a Desa els canvis.

Més informació sobre com es marquen els correus electrònics com a importants

Obteniu més informació sobre els marcadors d'importància a Gmail i sobre com s'afegeixen de manera automàtica.