Estigueu al dia de tot allò que és important amb la nova interfície de Gmail. Obteniu més informació sobre el nou disseny.

Dividir els vostres correus electrònics amb la safata Prioritaris de Gmail

Si trieu la configuració "Prioritaris", els correus electrònics es dividiran automàticament en tres seccions: importants i no llegits, destacats i tota la resta.

Activar Prioritaris

1. Obriu Gmail.
  2. Per configurar la safata d'entrada, a la part superior dreta, feu clic a Configuració Configuració i, a continuació, Configuració.
  3. Feu clic a la pestanya Safata d'entrada.
  4. A la secció "Tipus de safata d'entrada", seleccioneu Prioritaris.
  5. Trieu altres opcions de configuració de la safata d'entrada, com ara les seccions que voleu que es mostrin i si voleu veure els marcadors d'importància o preferiu no fer-ho.
  6. A la part inferior de la pàgina, feu clic a Desa els canvis.

Com es marquen els correus electrònics com a importants

Obteniu informació sobre els marcadors d'importància a Gmail i sobre com s'afegeixen de manera automàtica.