Ändra inkorgens layout i Gmail

Du kan anpassa inkorgen, till exempel genom att visa flera inkorgar.

Välja inkorgens layout

1. Öppna Gmail på datorn.
  2. Håll muspekaren över Inkorg uppe till vänster och klicka sedan på nedåtpilen Nedåtpil.
  3. Välj Standard, Viktigast först, Oläst först, Stjärnmärkt först, Flera inkorgar eller Prioriterad inkorg.

Läs mer om alternativen för inkorgens layout

I vissa inkorgstyper finns det fler inställningar och alternativ att ändra.

Standard (kategorier eller flikar)

Om du väljer Standard delas inkorgen upp i olika flikar, t.ex. Primär, Socialt, Kampanjer och Uppdateringar. Med Standard-inkorgen sorteras meddelandena automatiskt in i flikarna, men du kan flytta dem mellan de olika kategorierna om du vill.

Läs mer om flikar och kategorier i inkorgen.

Viktigast först

Om du väljer Viktigt först delas inkorgen upp i två delar: Viktigt (högst upp) och Allt annat (längst ned).

Läs mer om hur Gmail avgör vilka e-postmeddelanden som ska markeras som viktiga.

Oläst först

Om du väljer Olästa först delas inkorgen upp i två delar: Olästa (högst upp) och Allt annat (längst ned).

Stjärnmärkt först

Om du väljer Stjärnmärkta först delas inkorgen upp i två delar: Stjärnmärkt (högst upp) och Allt annat (längst ned).

Flera inkorgar

Om du väljer Flera inkorgar läggs nya avsnitt till i inkorgen. Du kan skapa de olika avsnitten med hjälp av sökoperatorer eller anpassade etiketter.

Prioriterad inkorg

Om du väljer Prioriterad inkorg delas inkorgen upp i flera delar. Du kan välja vilka delar du vill visa, till exempel Viktigt och oläst, Stjärnmärkt, Allt annat eller en etikett som du själv har skapat.

Visa eller dölja listan över inkorgar och etiketter
Du hittar alla inkorgar och etiketter i menyn till vänster. Om du döljer menyn får du mer plats för dina e-postmeddelanden och kan hålla muspekaren över menyn till vänster när du vill visa fler alternativ.
Så här döljer du menyn till vänster:
  1. Öppna Gmail på datorn.
  2. Klicka på menyn uppe till vänster.
Tips! Klicka på menyn  när du vill visa menyn igen.